Dobrý deň, mám 13 rokov a posledné týždne zažívam také slabšie bolesti hlavy najviac to cítim ráno a v dopoludnajších hodinách, občas mám pocit ako keby slabe tocenie hlavy. Poslednou dobou som si všimol že dosť často žmúrim ale zrak sa mi nezhoršil. Mám naozaj strach z toho, že by to mohol byť nádor. Za odpoved Ďakujem
Urcite nemas nador, len mas nieco s ocami ;)
Malo,ty nemáš rodičov? Ak máš,tak je smutné,že sa neradis s nimi,ale tu na nete s cudzími ľuďmi. Ja som ocna sestra a áno,treba ísť k ocnemu dr,samozrejme s rodičom.A kontroluj sa,či piješ dosť tekutín a ci máš dostatok spánku.
@mato73145 povedz rodicom a chodte k pediatrovi- treba ocne, usne, neurologiu
Mas 13 nestresuj sa nadorom na co…
Nestraš s nádorom, dostaneš okuliare a bolesť prestane.
@anjelicek26 Ďakujem za odpoved dosť sa mi ulavilo ale napríklad cez víkend sa ráno zobudím a nič nerobím nijak nenamáham oči a boli ma to a potom poobede citam, nieco robim alebo aj do pocitaču kukam a nič takmer žiadna bolesť som už z toho nauzaj zmätení ale aj tak Ďakujem
Podla mna zacni tym ocnym, lebo bolesti hlavy (prave v skole) a zmurenie je pre mna "znak", ze sa zrak zhorsil - telo to kompenzuje a nadmerne sa namaha ten ocny sval - a potom boli hlava... sama som to zazivala rok a konecne som si dala povedat a isla si po okuliare 🙄 Ono to moze byt aj docasne, si v puberte a vsetky tie hormony vedia aj zo zrakom spravit rozny kolotoc. Nador je vysoko nepravdepodobny, podla mna, normalne ale povedz rodicom, ze chces ist k ocnemu a pediatricke (v tomto poradi) a vyriesite to.