Mám 13 rokov a cítim štípanie na intímnych miestach

zuzka365
8. sep 2021

Ahojte mam 13 rokov a dnes ma začalo štípať medzi nohami a mam tam akokeby takí mali škrabanec a štípe to, neviete z čoho to je a ako by sa to dalo liečiť?

mariejenka
8. sep 2021

Choď za mamou..

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
8. sep 2021

To fakt toto? Ja ked som bola v puberte,pri umyvani som si na intim.miestach nahmatala kliesta. A vies co som urobila?? Neuveris,ale isla som za mamou. Chvalabohu,ze vtedy neboli socialne siete, aspon mal kto so mnou ist k lekarovi ho vybrat. Neviem, aku radu tu cakas? Ze nejaka cudzia teta z MK ti ju osetri,ci?🤔

faustinocka
8. sep 2021

@iwesska nemusí mať každý dobrý vzťah s mamou, možno jej nežije alebo ju nemá nejakým činom…

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
8. sep 2021

@ptmt1011 Ano reagovala by som rovnako,keby som zistila,ze vypisuje na socialne siete miesto toho,aby isla za mnou. Obidvoch ucim od malicka,ze ked sa im nieco na tele nezda,maju mi to hned hlasit,aby sme to mohli vyriesit. Tiez som nemala s mamou kamaratsky vztah,nikdy sme sa o nicom intimnom nebavili,napriek tomu som za nou isla s intim.problemom. Aj keby bol doma len otec, idem za nim. Poradila som jej,aby sa tu neradila s cudzimi tetami a isla za mamou. Nebudem jej radit samoliecbu na skriabanec - bohvie,co to vlastne ma,ci tam nema nejaku infekciu,ja nie som gynekolog. Ked si tam da nejaku mast a sa jej to este zhorsi,ty si to vezmes na seba? Je to dieta a je za nu zodpovedny rodic,zdravotne problemy ma riesit s nim a za tym si stojim.

iwesska
8. sep 2021

@faustinocka Sama urcite nezije a niekto za nu zodpovedny je.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
8. sep 2021

@ptmt1011 A ja nechapem,co ty riesis. Nemusime mat na vec rovnaky nazor nie?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
damiana1992
9. sep 2021

@iwesska za mamou by som v 13 nešla ani ja

edithp
9. sep 2021

@zuzka365 ja sa vždy na intim.miestach poskriabem nechtom.. aj ked si len utieram po malej, raz za čas sa mi podarí kvalitné sa poskriabat.. stipe to ako fras 😊

desore
13. sep 2021

@zuzka365 Skus Sudokrem, predavaju aj malicke balenia, popripade opytaj sa, ci v lekarni alebo drogerii nemaju tester. Je to krem na zapareniny pre babatka, pomaha aj pri odreninach, skrabancoch, akne, atd.
Ak to nepomoze, napis spravu, kludne aj sukromnu.