Ahojte mam 12 rokov a mam niaky a chcel by som trochu schudnut napriklad z brucha tak mam chudnut alebo mam pockat pokial sa vyviniem?
@amanda_ Prečo by dieťa nemalo riešiť nadváhu, ktorú si vypestovalo nesprávnymi návykmi a tým, že sa nepohybuje? Prečo by sa malo ísť s každou hlúposťou k lekárovi? Máš pocit, že sú lekári málo vyťažení? Je milión vecí s ktorými si ľudia vedia poradiť aj sami a čím skôr to dievča začne dbať na zdravu životosprávu a pohyb, tým lepšie. Nemusí čakať do 18-stky kým ešte viac vykysne.
No ja nemam nasvahu mam 160 cm a 43 kg ale mam niaky ten tuk
nemáš tuk, môžeš začať cvičiť, len žiadne hladovky prosím ťa. Baby sa v puberte zaguľatia.
Ale stale nechapem preco moji kamarati maju taku istu vysku aj vahu a su chudsi
@jakkub ahoj, svaly vazia viac ako tukove tkanivo. Odporucam Ti zdravo sportovat a zdravo sa stravovat (to znamena konzumovat vyvazene aj bielkoviny _ maso, vajicka, mlieko, aj sacharidy (celozrnne cestoviny, chlieb, zelenibu) a tuky (napr. maslo), obmedzit sladkosti, nezdrave tuky ako su v chipsoch a hranolkach napr). ono sa to potom pravdepodobne upravi k tvojej spokojnosti.
Z čoho chceš chudnúť? Máš nijaký tuk - žiadny.
@januska12323 no mam
@jakkub moj o chvilu 11rovny ma 146 vysku a 36 kg obleceny a jechudy vsetky nohavice v pAse mu zuzujem ty mas 160 cm takze tucny byt nemozes
@slavomira236 no ja niesom uplne ze tucny ale mohol by som byt chudsi urcite tam je niaky tuk
NEJAKÝ nie niaky.
Nie, nemáš tuk, tú trošku čo áno potrebuješ aby si bol zdravý.
Nejaky tuk potrebujes. Nemat skoro ziaden by bolo nezdrave, obzvlast kez este rasties. A zatial nie si na svojej cielovej vahe do dospelosti, takze vahu neries. Ak sa ti nepaci rozlozenie tej vahy, tak sa zameraj na to, co chces posilnit. Chudnut z konkretnych casti sa neda, to si nevyberies, iba posilnit konkretne casti. Ale v tomto veku mi dava zmysel jedine nieco celotelove. Lebo rast je nerovnomerny a pocas puberty mozu byt niektore casti disproporcne a potom sa zrovnaju.
Dakujem za odpovede
Ja som so svojou vahou spokojny len s vyzorom nie
Pribtej vahe a vyske tuk nemas. Jedine, ze si troll.