Mám 12 rokov a chcem schudnúť

jakkub
16. nov 2024

Ahojte mam 12 rokov a mam niaky a chcel by som trochu schudnut napriklad z brucha tak mam chudnut alebo mam pockat pokial sa vyviniem?

amanda_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
16. nov 2024

@amanda_ Prečo by dieťa nemalo riešiť nadváhu, ktorú si vypestovalo nesprávnymi návykmi a tým, že sa nepohybuje? Prečo by sa malo ísť s každou hlúposťou k lekárovi? Máš pocit, že sú lekári málo vyťažení? Je milión vecí s ktorými si ľudia vedia poradiť aj sami a čím skôr to dievča začne dbať na zdravu životosprávu a pohyb, tým lepšie. Nemusí čakať do 18-stky kým ešte viac vykysne.

jakkub
autor
16. nov 2024

No ja nemam nasvahu mam 160 cm a 43 kg ale mam niaky ten tuk

rozculena
16. nov 2024

@jakkub 43 kilo a tuk? a kde,prosím ťa

alex49
16. nov 2024

nemáš tuk, môžeš začať cvičiť, len žiadne hladovky prosím ťa. Baby sa v puberte zaguľatia.

jakkub
autor
16. nov 2024

@alex49 dakujem za odpoved

jakkub
autor
16. nov 2024

Ale stale nechapem preco moji kamarati maju taku istu vysku aj vahu a su chudsi

blaazi
16. nov 2024

@jakkub ahoj, svaly vazia viac ako tukove tkanivo. Odporucam Ti zdravo sportovat a zdravo sa stravovat (to znamena konzumovat vyvazene aj bielkoviny _ maso, vajicka, mlieko, aj sacharidy (celozrnne cestoviny, chlieb, zelenibu) a tuky (napr. maslo), obmedzit sladkosti, nezdrave tuky ako su v chipsoch a hranolkach napr). ono sa to potom pravdepodobne upravi k tvojej spokojnosti.

januska12323
16. nov 2024

Z čoho chceš chudnúť? Máš nijaký tuk - žiadny.

patus_2
16. nov 2024

@jakkub si chlapec však? Vôbec nerieši váhu. Príde teraz obdobie, keď porastieš do výšky a váha sa to ustáli až niekedy na strednej škole. Teraz nerieš absolútne tieto veci, rob športy čo ťa bavia, ale nie pre chudnutie, ale iba pre radosť.

jakkub
autor
16. nov 2024

@januska12323 no mam

slavomira236
16. nov 2024

@jakkub moj o chvilu 11rovny ma 146 vysku a 36 kg obleceny a jechudy vsetky nohavice v pAse mu zuzujem ty mas 160 cm takze tucny byt nemozes

jakkub
autor
16. nov 2024

@slavomira236 no ja niesom uplne ze tucny ale mohol by som byt chudsi urcite tam je niaky tuk

januska12323
16. nov 2024

NEJAKÝ nie niaky.
Nie, nemáš tuk, tú trošku čo áno potrebuješ aby si bol zdravý.

k47
16. nov 2024

Nejaky tuk potrebujes. Nemat skoro ziaden by bolo nezdrave, obzvlast kez este rasties. A zatial nie si na svojej cielovej vahe do dospelosti, takze vahu neries. Ak sa ti nepaci rozlozenie tej vahy, tak sa zameraj na to, co chces posilnit. Chudnut z konkretnych casti sa neda, to si nevyberies, iba posilnit konkretne casti. Ale v tomto veku mi dava zmysel jedine nieco celotelove. Lebo rast je nerovnomerny a pocas puberty mozu byt niektore casti disproporcne a potom sa zrovnaju.

rozculena
16. nov 2024

@jakkub
Prestaň jesť sladkosti a iné sprostosti.Prestaň piť sladké vody a džusy.
To úplne stačí

jakkub
autor
16. nov 2024

Dakujem za odpovede
Ja som so svojou vahou spokojny len s vyzorom nie

stanulienkat
16. nov 2024

Pribtej vahe a vyske tuk nemas. Jedine, ze si troll.