Maminky uz par dni mi to maly robi skoro pri kazdom kojeni ze papa a zrazu uz len lapa po dychu a nemoze sa nadychnut a zvykne pri tom aj zakaslat tak neviem ci mu len zabehne mliecko alebo je to nieco vaznejsie ☹ predtym to nikdy nerobil. Mate aj vy taku skusenost? Potom ho dam rychlo do sedu aby sa nadychol a potom papa dalej. Bojim sa ze co to moze byt? Lebo ani sa mi nezda zeby nejako hltavo jedol proste taha mliecko a zrazu sa nemoze nadychnut ☹
@anjelik87 a nieje len trochu pahltny ? 😀 😀 😀 😀 ze nestiha dychat ?
@nikolet_89 tak dufam ze len preto to robi ale ako som uz pisala tak nezda sa mi prave aby nejako hltal
@anjelik87 ja by som skocila k dr a ukazala jej to, normalne ho dojci pred nou nech posudi ci je to ok 🙂
skús sa spojiť s laktačnou poradkyňou a dohodnúť si poprípade stretnutie
mozno ma problem s nostekom - nemusi to byt soplik, nadcha - mozu to byt zvacsene nosne mandle, ktore mu brania v dychani... radsej 1x zbytocne navstiv lekarku akoby sa malo nieco zanedbat a zhorsit...
@anjelik87 aj nasa to zacala robit. Ma 4 mesiace a lekarka povedala, ze je v poriadku. Mne sa zda, ze asi tak prudko potiahne, lebo v tom sede obcas az kasle a dusi sa. Zacinam si zvykat, no tiez sa mi to najprv nepozdavalo. Uvidime ci to nie je len prechodne obdobie. Drzim palce
@anjelik87 a ma priechodny nos? obe dierky?