Malý asi zjedol sviečku

15. jún 2022

Dobrý deň, na začiatok napíšem že mám 19 rokov a nemám mladšieho súrodenca a nikdy som sa nestarala sama o batoľa, aby ste si nemysleli že som úplne sprostá ale možno iba neskúsená. Frajerova sestra má malého syna vo veku do roka ktorý už lozí. Včera mi zavolala či neprídem že by si chcela na 20 minút odskočiť na cigaretu k susede a malého nemá kde dať. Ja som sa trochu zľakla že s ním budem sama ale však za tých pár minút sa nemalo čo stať. Nebudem tu vypisovať všetko okolo toho, ale nakoniec bola preč vyše 3 hodiny a malý reval za ňou ako tur a ja som jej volala že kde toľko je, lebo som sa aj zľakla či sa jej niečo nestalo a ako som volala, tak malý lozil po obývačke a ja som sledovala aby si niekde o roh hlavu nenabil a našiel tam na zemi také zátišie ozdobných sviečok a jednu chytil a pleskol o zem a kus sa z nej ulomil. Ja som mu tú sviečku zobrala a dala som si ho na ruky ale všimla som si potom že furt žuval. Nasilu som mu otvárala ústa aj prstom prešla ale bojím sa že si z tej sviečky odjedol a nezbadala som to. Frajerovej sestre som to nepovedala keď prišla, lebo som sa hanbila že som sa o neho zle postarala a už mi ho nedá a poohovára ma po celej ich rodine. Lenže potom som doma nad tým rozmýšľala či sa mu nemôže niečo stať a neviem teraz či jej mám zavolať a priznať sa, lebo mi je to také blbé jej zavolať že jej malý si asi odjedol zo sviečky. Neviem mám sa jej priznať?

joesvk
15. jún 2022

Nič sa mu nestane.
Pusť to z hlavy.

solange7
15. jún 2022

Tu by som skor pochybovala o zodpovednosti frajerovej sestry, kedze nechala batola 3 hodiny len tak. A voci tebe to nebolo tiez fer, kedze ti povedala, ze bude prec len 20 minut.

januska12323
15. jún 2022

Nie som expert ale ak mu nezabehla a bol to kúsok tak by si s tým žalúdok mal poradiť 🤔 ale skôr to niekde zahodil

iwesska
15. jún 2022

Vykaka 💩😁

svetlana16
15. jún 2022

Nic mu nebude... 😉

anjelicek26
15. jún 2022

Do buducna zavolaj sem http://www.ntic.sk/ ked male dieta nahodou nieco zje, poradia najlepsie. A nie, urcite mu nic nie je, prinajhorsom ho prezenie... a ak chce aby si jej maleho strazila, bolo by fajn, keby ta poznal a nie, ze dat prakticky cudziemu na x hodin, to sa nerobi... to si musis prediskutovat s nou...

terezia323
15. jún 2022

Neboj najskôr z toho ani nič nezjedol a ak aj áno nič sa mu nestane 😊

daniela1911
15. jún 2022

Dievčatá vyššie ti už odpovedali a súhlasim s nimi.
Ja ti ešte trochu zákerne napíšem.. ani by som sa nepriznávala, ona tiež neprekypuje vzornosťou, keď z 20min sú 3 hodiny. Nepoviem, že keby maly spal, ale vlastne ťa zneužila na stráženie zadara.

medik2000
15. jún 2022

Sviečka je nestráviteľná, mala by pekne vyjsť ako aj vošla, problém by mohol byť kedy jej zjedol faaakt veľa, mohol by mať zápchu, prípadne by mohol mať alergickú reakciu na farbivo alebo umelú vôňu sviečky, no na 99 percent mu nič nebude.
A nechať ročné dieťa na 3 hodiny 19 ročnému dievčaťu keď to malo byť na 20 minút.. to už je na zamyslenie jeho matky

surama
15. jún 2022

Pokial to bol len kusocek, tak neboj, bude ok. Deti davaju v takom veku vsetko do ust. Moj sa ide osalit, ked vidi papier... 😃

jaskolka
15. jún 2022

Nič mu nebude, netráp sa.Deti toho pojedia, môj si dal už aj papier, aj kúsok farebnej ceruzky, ba aj kamienok už bol v plienke. Pokiaľ to nie je vyslovene dačo jedovaté (čistiace prostriedky lieky a podobne) nerieš to
Nabudúce by som ale už určite nešla strážiť v podstate úplne cudzie dieta na "20"minút, keď očividne jeho matka nemá pojem o čase. Alebo by som po tých 20 minútach vzala ho a odniesla k tej susede. Ak teda šla tam a nie bohvie kde inde...

jaskolka
15. jún 2022

@surama môjho do zberu môžem dať toľko papiera už po jedol 😆😆

janinah
15. jún 2022

Nech si nabudúce zaplatí opatrovateľku.nenechaj sa zneužívať.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
surama
15. jún 2022

@jaskolka 😂😂😂 Hlavne, ze im clovek hryzatka nakupi 🙈😃