Malú bolí bruško a má hnisavý výtok z očí. Čo pomôže?

dzeni
1. nov 2010

prosim poradte mi, 4rocnu dceru mi hospitalizovali v utorok skrz bolesti bruska a skaredeho vytoku z ociek, az take hnisave. lezali sme tam do piatku a okrem bratia krvi a mocu, kde vysledky dopadli dobre, jej nerobili nic, a konahle prisli bolesti, dali jej Ibalgin-sirup a bolest ustupila, ale len nachvilu, to ju mam stale pchat sirupom?????? ani ultrazvuk, ani ine vysetrenia, a v piatok nas poslali domov, ze sirup mozem podavat aj tam, dali mu akurat Fromilid, ktory akurat este viac drazdi brusko a napina na vracanie. mala nemala ani hnacky, ani horucky, iba 1x a to vzdy v noci okolo 38, zasa ibalgin a bolo dobre :(
Prosim poradte, vopred dakujem

terez34
5. jan 2011

@dzeni ja som mala podobne problemy s dcerou opakovane bolesti bruska hlavne na jar a v jeseni vsetke vysledky boli dobre dvakrat bola hospitalizovana strasne vobec nepriberala a ak tak len niekolko gramov a pod ockami mala az take pokovi ja som to potom riesila tak ze som navstivila liecitelku a ta jej pomohla je to uz 5 rokov a mame svaty pokoj takze treba hladat alternativnu liecbu 😉

dzeni
autor
9. jan 2011

no na pricinu sme neprisli do dnes.
brusko ako z nicoho nic zacalo boliet,tak aj prestalo, ale dakujem pekne za radu.
Prajem vela zdravicka 🙂
Nikomu vsak nedoporucujem podavat ten Fromilid, vsetko nam len zhorsil.