Ahojte, je nejaká prírodná náhrada pre dojča? maltofer sa mi nepáči kvôli zloženiu
Cucoriedkovy sirup narosan
@martina772 dobry vecer, ja tiez davam dcerke ( 6r) cca 3 mes. maltofer, koli nizkemu rezervnemu zelezu. chcem sa spytat ze co sa vam na zlozeni nepozdava? je tam nieco take skodlive ? dakujem
Ja som ho tiež nedala ,dávam Fero fortis b synovi
@silvike je to syntetika a má nežiaduce účinky, hľadám prírodný zdroj
@smoulenecka a pomáha upraviť železo? Tiež som to pozerala. Koľko má syn rokov?
@martina772 má 1,5 r a davam mu druhu fľašku a na konci mesiaca máme ísť na odber ,tak uvidíme
Toez odporucam narosan...ma celkom fajn chut, ke to sirup a mozes primiesat do caju. Nema Ecka a vela konzervantov, tak musite rychlo minut. Ale my mame malo zeleza vsetky, tak nie je problem. Jedine minus je cena .... cca 45€
@martina772 doma robena stava - cvikla/mrkva/jablko ...popripade Ferrofortis B
@prevenar nad tym ferrofortisom uvazujem. Stavu mi nevypije. Z flasky nepije vobec, z poharika nevie este, ma 7,5 mesiaca
@martina772 aha. je super a bez neziaducich ucinkov na rozdiel od maltoferu.
ten som nechcela hned ako som to videla. snád ten ferrofortis pomôže. mal dosť nízke hodnoty. 1,62 a začina od 6
@prevenar
melasa pre male miminko este nie, tu som dala az od tych 2 rokov 🙂 skor ten narosan skus 🙂
@martina772 urcite ano 🙂
@prevenar a kolko mu toho mozem davat? Vies mi poradit?
baby a viete mi povedat ci mozem maltofer nahradit aj ked mame dost zle hodnoty a zaboby zeleza skoro ziadne...maltofer berie syn od decembra v januarri sa to zlepsilo znizili nam davku ale ptom zase katastrofa takze berieme uz mesiac a este dalsie mesice budeme brat kazdy den.....sice ho znasa dobre ale ak sa da rada by som ho nahradila niecim setrnejsim a prirodnejsim len mam strachaby sa nam zase hodnoty neznizili...a este zo zvedavosti kolko kvapike maltoferu beru vase deticky?? my berieme kvapiek na den syn ma 1,5 roka a 10kg...dakujem
@martina772 uz neviem ...davkovanie bude na krabici. predpokladam ,ze za malu lyzicku denne.
@martina772 odporúčam Cucoriedkovy Narosan velmi pomáha, mam osobnú skúsenosť. viem aj zabezpečiť ak treba.
@smoulenecka Ahoj. Prosím ťa ako ste dopadli s tým železom? Upravilo sa?
@martina772 Ahoj,no malý je chorý tak sme ešte neboli na odbere tak neviem ..
My sme pouzivali najprv melasu neskor narosan. Su na prirodnej baze