Ahojte mamičky, je tu nejaká žena, ktorej dieťa má metabolické ochorenie, ktorého príznakom boli hypoglykémie? Poslali nás na vyšetrenie do BA, ale kým sa tam reálne objednáme a všetko prebehne, to može trvať ešte dosť dlho. Bola by som rada, ak by sa niekto ozval, lebo som z toho docela v strese, možte kludne napísať aj IP. Ďakujem.
@janickacrazy ahoj,mam dcerku co ma hypoglykemiu,prave sme v nemocnici a sleduju nas. Po Novom roku tiez mame ist do Ba.
@andy1985 ahoj,prosim ta mozem sa ta par veci spytat? Ip
@tajnicka007 ahoj kľudne
Dobrý večer, mohli by ste mi podať informácie ohĺadne tej hypoglykémie? Naša malá má tiež podozrenie, akurát budúci týždeň ideme na vyšetrenia. Čo to vlastne je? Ja som z toho už dosť nervózna.. ďakujem
@szuszu1984 je to znížená hladina cukru, vlastne akoby opak cukrovky
@janickacrazy ďakujem, to viem, len doktorka spravila okolo toho také haló, že bude chodiť na liečenia, časté vyšetrenia a pod., že začínam mať obavy.. 🙄
@szuszu1984 tak neviem aké ste mali hodnoty, ale može to byť nebezpečné, ked to veľmi klesne, okolo nás tiež behali v nemocnici, ked mal syn nízku hodnotu a vôbec mu to nešlo zvýšiť, lebo nechcel jesť ani piť, nič mu nechutilo, bol chorý
@janickacrazy dobrý večer chcem sa opýtať a liecite sa stále?A ako to prebieha nasa je tiež v nemocnici dali jej hydrokortizon a do mliecka dávam maxtrodoxin a teraz jej majú znížiť dávku hydrokortizonu tak neviem čo ma čaká ďakujem
@misselin dobrý deň, no my našťastie sa už neliecime, malý má tento problém len počas choroby, keď vyzdravel, tak sa po 3 týždňoch hodnoty upravili
@janickacrazy a dávali mu niejake lieky?
@misselin No bol na infúziách, čo mu do nich dali mi nepovedali. Potom sme len sledovali hladinu cukru doma.
@misselin dobry den,my sa stale liecime. Dcera si tiez presla hydrokortizonom aj maltodextrin uzivala.
@tajnicka007 môžem ip
@misselin ano,jasne
@janickacrazy ahoj! Mi sme mali! A poznám kopu mamičiek ktorých deti to majú. Môžeš napísať ip keď chceš. Sú rôzne druhy metabolických porúch. Môžem ti doporučiť dr. Katarínu Brennerovú na karamároch.