Malo vaše bábo suchý kašeľ, keď sa mu začali tvoriť slinky?

mlil77
15. jan 2016

Mamicky, aj Vase babatko malo suchy kasel ked zacal slintat...ten kasel uz trva viac ako 3 tyzdne...niekedy menej, niektory den viac....boli sme u lekarky pred 2 dnami a nevidela na nom ze je chory a bol zaockovany....vraj je kasel kvoli slinkam.......ide o to ze vcera mal teploty ale len 37 z ockovania , dnes nema ale asi od obeda zacal dost sucho kaslat a pred hodinou mal hrozny pol hodinovy plac, taky plac este nemal, papal, vygrckal sa, spapal malo a zacal hrozne plakat (este som ho tak plakat nepocula, dost ma to vydesilo)...som sa z toho cela vystrasila. Nemohol byt chory ked ho ockovali ? fakt je suchy kasel kvoli slinkam ?

alicka850
15. jan 2016

My sme naseho tiez poculi parkrat kaslat,ked zacal slinit,ale nejako dlho to netrvalo

optimistka
15. jan 2016

podľa mňa nemala lekárka pri kašli očkovať. Aj naša chcela pri soplíkoch, ale nedala som. Dieťa musí byť pri očkovaní zdravé podľa mňa, aj keď niektorí pediatri vravia, že mierne nachladenie nevadí. Suchý kašel pri slinkách? - hovadina. Môj slintá teda riadne, ale kašel pri tom nemá. Ani pri staršom som to nikdy nepozorovala.

mlil77
autor
16. jan 2016

dnes uz vyzera byt mali uplne v pohode, som rada ze uz mame to ockovanie za sebou a ze to dobre dopadlo......

edn
17. jan 2016

Podla toho aky kasel.. Moja mala kasle, ale to proste preto, ze jej tie slinky zabiehaju a ked ti nieco zabehne, tak sa to snazis vykaslat.. Ale ked to je sustavny kasel, tak si neviem predstavit ako by to mohlo byt zo slintania.. Ale pokial nema ani soplik, tak si myslim, ze to nic nebude.. A popocuvala ho?? Ak ano, tak snad vie, co hovori.. Moju malu ockovali uz aj ked bola soplava a v pohode..