Chcem poďakovať všetkým ľuďom, ktorý my pomohli v mojom boji 🙂
Som tesne po pôrode a cítim sa celkom dobre aj malý Majko :3
A otázočka. Aj vaše dieťatko malo tesne po pôrode horúčky?
@malatehu nie a ak ich ma dvojtyzdnove babo chod s nim na prijem do nemocnice.
No, nepočula som o tom, žeby to bolo normálne... určite k doktorovi... neexistuje dovod, prečo by ich malo normálne mať... aspoň myslím
My sme dostali horúčku asi 3. deň v pôrodnici...a bolo to z toho, že som nemala ešte dosť mlieka hoc už som ho mala nabehnuté...ale bohužiaľ malá sa mi vraj dehydrovala :( Dali jej čajík a horúčka klesla... Ale mala som vtedy veľký strach, čo sa deje... :((( Našťastie potom to už bolo OK.
aha 😖
38,5
Viete bola som u doktora ten mu niečo pichol. A klesla už je celkom dobre.
@malatehu ako hned po porode alebo si ho uz mala doma??? moj ked sa narodil bolo vsetko ok az na 2den po porode ked bol na nejakych vysetreniach mi ho zobrali a nicmi nepovedali len ma volali na kojenie a mal kanilu v hlave a bol na infuzii a antibiotykach a jedine co mi povedali bolo ze na crp vyslo nieco vysoko ale ze to klesa a ze nevedia preco taze sme boli o 3dni dlhsie v nemocnici ale inak vsetko ok...
No môj sa narodil presčasne ale bol maximálne zdravý a prídeme domov a toto
Lenže ja som bola u doktora a ten povedal,že to nič nie je dal mu injekciu a povedal že to prejde
Moja Slavka cely prvy tyzden od 38,7 do 39. Pricina nakazila som ju streptokokom sposobujucim hnisave zapaly. Ma tvojom mieste idem k dr. Opat ak neprestali. Daj mu urobit crp vydledky su napockanie. Nedaj sa odbit nicim!!!
@malatehu môj dostal horúčku deň po prichode z pôrodnice.išli sme na pohotovosť a rovno si ho nechali v nemocnici.dostával ľadom chladene infúzie a ATB.