Malo vaše bábo po pôrode horúčky?

malatehu
13. jan 2015

Chcem poďakovať všetkým ľuďom, ktorý my pomohli v mojom boji 🙂
Som tesne po pôrode a cítim sa celkom dobre aj malý Majko :3
A otázočka. Aj vaše dieťatko malo tesne po pôrode horúčky?

inull5
13. jan 2015

@malatehu môj dostal horúčku deň po prichode z pôrodnice.išli sme na pohotovosť a rovno si ho nechali v nemocnici.dostával ľadom chladene infúzie a ATB.

mamulienka30
13. jan 2015

@malatehu nie a ak ich ma dvojtyzdnove babo chod s nim na prijem do nemocnice.

maaaria3
13. jan 2015

No, nepočula som o tom, žeby to bolo normálne... určite k doktorovi... neexistuje dovod, prečo by ich malo normálne mať... aspoň myslím

seeggy
13. jan 2015

My sme dostali horúčku asi 3. deň v pôrodnici...a bolo to z toho, že som nemala ešte dosť mlieka hoc už som ho mala nabehnuté...ale bohužiaľ malá sa mi vraj dehydrovala :( Dali jej čajík a horúčka klesla... Ale mala som vtedy veľký strach, čo sa deje... :((( Našťastie potom to už bolo OK.

malatehu
autor
14. jan 2015

aha 😖

domak2
14. jan 2015

@malatehu kolko stupnove horucky mas na mysli?

malatehu
autor
14. jan 2015

38,5

malatehu
autor
15. jan 2015

Viete bola som u doktora ten mu niečo pichol. A klesla už je celkom dobre.

luciafackova
16. jan 2015

@malatehu ako hned po porode alebo si ho uz mala doma??? moj ked sa narodil bolo vsetko ok az na 2den po porode ked bol na nejakych vysetreniach mi ho zobrali a nicmi nepovedali len ma volali na kojenie a mal kanilu v hlave a bol na infuzii a antibiotykach a jedine co mi povedali bolo ze na crp vyslo nieco vysoko ale ze to klesa a ze nevedia preco taze sme boli o 3dni dlhsie v nemocnici ale inak vsetko ok...

malatehu
autor
16. jan 2015

No môj sa narodil presčasne ale bol maximálne zdravý a prídeme domov a toto

jaja018
16. jan 2015

@malatehu no urcite k dr. Zdrave babo nema mat co horucky!!!!!

malatehu
autor
16. jan 2015

Lenže ja som bola u doktora a ten povedal,že to nič nie je dal mu injekciu a povedal že to prejde

majulino
16. jan 2015

Moja Slavka cely prvy tyzden od 38,7 do 39. Pricina nakazila som ju streptokokom sposobujucim hnisave zapaly. Ma tvojom mieste idem k dr. Opat ak neprestali. Daj mu urobit crp vydledky su napockanie. Nedaj sa odbit nicim!!!