Baby prosím vás, diagnostikovali niektorej dieťaťu leukopeniu?Hranica ma byt od 4-9,a naša malá ma iba 2,9,ked som pozerala možné príčiny na internete, tak mi je až zle, a ďalší odber sa bude robiť až budúci týždeň, dovtedy sa zbláznim. Nemáte s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem
@ave17 no s tymto skusenost nemam, ale mam opacnu... nasa ich mala zas vela, tiez ma nic lepsie nenapadlo len internet a konik tu... a dam ti take male odporucenie, dufam, ze sa nenahnevas!!! nehraj sa na doktorku a venuj sa dietatu miesto tukania do pc... nakoniec jej vobec nic nebolo a u vas to bude rovnako!!! psychicka nepohoda matky dietatu na zdravotnom stave urcite neprida, ci uz je zdrave, alebo chore...
@nelinka2009 ďakujem, nie nenahnevam, ja vidím vždy tie najcernejsie scenáre:(
@ave17 podobne... 😁😆😅😂 teraz maly nastupil do jasli a jediny kto ma z toho traumu som ja sama po precitani mk 😁😆😅😂
@nelinka2009 veru tak, my matky sme na to asi predurčené, chrániť a báť sa o svoje deti ako levice🙂 ale keby som mala povahu chlapa, svet by bol jednoduchší 🙂
Ja totižto mam problém s krvou tiež, skôr opačný, ja som mala vysoké leukocyty, malo červených, tak som sa zľakla, čo je toto opačne 🙂 u mňa to bolo celé komplikovanejšie, u mňa sa brala aj kostna dreň... Od detstva som monitorovana na hematologii na Kramároch, vidím, že ty si z BA, nechodís tiež na Kramare? 🤣
@babulina
@monikakrasnanska dobrý deň. Synček bol po 10dnoch na opakovaných odberoch a výsledky už mal v norme. Ale už linky na jednej strane mu ostali dodnes viditeľnejsie. Podľa slov doktorky muselo jeho telo len s niečím bojovať.
@mirka7777 jej tak to sa teším nás čaká odber kostnej drene
@silviaeli Dobrý deň,môžem sa spýtať ,aké ma hodnoty vás synček?Boli ste na opakovaných odberoch?
@monikakrasnanska dobrý deň, najprv mal niečo pod 4 brali sme pyridoxin a o 10dni už ok..hodnota nad 5, ale malo vitamínu D..a dost vysoké alergické hodnoty, nasadili sme Devit a to je už v poriadku..len alergiu ešte stále cakame na testy..
No ja som sa vtedy dost bála, keďže syn má uzlinku na krku..
@silviaeli A nezistovali čo to je za uzlinku mali ste robené sono?
@ave17 ahoj synovec mal pred rokmi to isté, bol sledovaný na hematológii a po čase sa všetko upravilo. Dnes je úplne v pohode, akurát je alergik.