Malo aj vaše dieťa posunutý konečník?

miskaie
23. máj 2012

Ahojte maminy mam 6 tyzdnovu dcerku, mame problem s konecnikom ktory ma vraj posunuty a velmi blizko pri pisulke mame ist k chirurgovi ale az v septembri mate niektora skusenost?Dost sa bojim ze budeme musiet na operaciu aj ked vobec nemam tusenie ako taka operacia moze vyzerat co jej vlastne budu robit:( velmi sa bojim:(dakujem za kazdu odpoved :(

anjelicek26
23. máj 2012

Na toto sa budes musiet spytat lekara, ja som toto videla len u dospeleho v jednej dokumentacii, prepad vnutornej steny vaginy, vysuvanie creva az do vrchu (uz si nepamätam preco) a tym sposobovane unikanie mocu. Bolo tam treba urobit prepazku a oddelit tieto dve trubice poriadne, aby tieto problemy prestali, bola to vraj rutinna operacia a ucinnost 100%. Ale sledovala som to len tak po ocku, bola to cast embarrassing body´s serie... , najlepsie, ked sa spytas priamo lekara, co toto diagnostikoval, pytaj sa na cokolvek ta napadne, ked nieco nie je jasne, tak hned sa pytat.. u babatka to mozno bude ine. Drzim palce.

traktor
24. máj 2012

nestretla som sa s tym..ale najlepsie sa je pytat sa a pytat sa a pytat sa ... priamo lekara, co vas caka, ake to bude, co dalej..vsetko co sa toho tyka, len lekar vam presne povie, lebo vie vas zdravotny problem..drz sa, zvladnete to

happy8051
7. sep 2012

synovi mojej kamosky to dns zistili. mozes mi prosim napisat, ako sa to riesi?

kapurka270
25. júl 2016

Ako sa to potom vyriesilo u vasich deticiek

inull5
26. júl 2016

Aj môj syn ma posunutý,často majú tieto deti tzv.fistulu(pistalu) je to niečo ako crievko,také spojenie otvorom na riťke a konecnikom,ale nie sú v ňom riadne nervové zakončenie.A to.sa operacne odstraňuje.u chlapcov môže ustit do močovej rúry a tiež u dievčat,a spôsobovať zápaly močových ciest..nie každé posunutie je však problém..môjmu to problém nerobí,on však nemal fistulu.proste niektorým deťom sa tak.vyvinie ritka a bolo mi povedané že nie každy ma otvor na rovnakom mieste😃