Kocky, co mate dievcatka a problemy zo zapalom cikulky, len potrebujem info. Mala sa mi dnes vecer stazovala, ze ju boli ked cika, zapal nema, to som si ista! lenze ma cervenu celu cikulu, tak som jej ju po kupeli natrela imazolom a ako som kruzila objavili sa bledo-cervene smuhy, cize krv. Nie som si ista ci to bolo z vonka alebo z vnutra, ale hned som jej imazol zmyla, vysusila a natrela Rybilkou a potom sa uz krv neobjavila. Teraz mi spinka. Chystam sa s nou rano hned dr a s papierom k detskemu gynekologovi na Kramare, len sa chcem informovat, ci s niecim takymto mate skusenost pri dcerkach, lebo osobne mam uz pohotovosti po krk a budit malu ked spi nechcem!
My sme na takýto problém používali canesten alebo fungicidin a mám s tým dobré skúsenosti.... určite nie imazol a rybilka - ako píše aj xlucia - tie sa používajú na zadoček..
Davaj repik, urcite zaberie a ak by nahodou nie, nech jej pedina urobi vyter. Imazol nam predpisala dr. ked mala mala ako 9 mes. kvasinky ajtak nepomohol, pomohol len repik. Imazol krempasta je antimykotikum. http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/ima...
ahoj hella nemala malá náhodou antibiotiká lebo sa stáva že po liečbe antibiotikmi vie zapal prenášať krvnou cestou aj na ženske organy v tomto prípade malej doporučujem nutrolin v tekutej forme je vhodny aj pre mennšie deti a neuškodí skôr pomôže 😉
Nam pomohol imazol aj do vnutra som mala trochu potierat pomohlo nam to 🙂
Repík je výborná bylinka, nedám na ňu dopustiť, nám lekárka pri podobných problémoch radila pri kúpaní použiť veľmi slabučký roztok hypermangánu a pomohol.
ahoj moja, toto riesime s malou, tiez ideme na kramare s nou, ale idem odniest najskor moc k nasmu doktorovi, ci tam nie je bakteria, zatial nespinila, ale kasli na repik, bohvie ako na to zareaguje, treba cim skor k lekarovi, ziadna domaca liecba, lebo toto su take citlive veci a moze jej kadeco aj uskodit. bylinky mozu sposobit aj svrbenie, tak pockaj, co povie doktor. na kramaroch sme nasli dr. ferakovu, jedna mamina mi tu poradila, pojdeme tam. mala to aj predtym? napis ked tak IP, kecneme o tom tam..
nam pomeha canesten...za 1-2 dni je vsetko ok......inak niekde som citala, ze taketo zacervenanie a zapal mozu sposobovat aj mrle...
nam pomaha imazol.no ked ju boli pri cikani tak to asi zapal bude.isla by som k dr s mocom.
imazol a rybilka sa nedavaju na vnutornu stranu zenskych organov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asi ma mykozu. na to sa dava canesten. tiez su dobre sedacie repikove kupele