Mali ste vedľajšie účinky antibiotík Dalacin C?

junovka
30. aug 2010

Mate niekto s tymi ATB skusenost??,Mali ste pri ich brati nejake neziaduce reakcie, napr.problemy s dychanim .......????? 😕 Rady by som prijala odozvy, hlavne pri brani ATB u deti.

renab
30. aug 2010

Ahoj, moja mama ich brala dlhodobo aj v infúznej forme, nakoľko mala stafylokokový zápal kostí. Pomohli, ale veľmi schudla, lebo z nich stále vracala. S dýchaním problémy nemala. To u Vás nebola iná možnosť, len dať také silné antibiotiká dieťaťu?

junovka
autor
30. aug 2010

@renab berieme ich preto, lebo jej nasli zlateho stafilococa v hrdle aj v nose, nos sme riesili Pamyconom.....pytam sa preto, lebo teraz neviem ci to stazene dychanie nosom moze byt pricina tych ATB, alebo alergii, ktoru troska ma 😒

andika74
25. sep 2014

@junovka
ahoj... chcem sa spýtať dávnešie si tu riešila tabletky Dalacin... zabrali? nežiaduce účinky neboli???

justinka_l
25. sep 2014
Používateľ justinka_l je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od justinka_l.

ak ti mozem poradit skus obmedzovat antibiotika to je to najvacsie svinstvo co moze byt...

andika74
25. sep 2014

@justinka_l
to viem... malý má strašné problémy zo zubom a je velmi opuchnutý už o jednu 6-ku prišiel a to ma len 8r.

justinka_l
25. sep 2014
Používateľ justinka_l je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od justinka_l.

@andika74 jaaj tka to som nevedela... tak drzim palce nech mu to co najrychlejsie prejde 😉

andika74
25. sep 2014

@justinka_l
Ďakujeme.... 😉

junovka
autor
25. sep 2014

@andika74 prepac, ale ja si uz ani na to nepamatam 😅

andika74
26. sep 2014

@junovka
... v pohode