Malá má neustále horúčky. Čo s tým?

lubart7
10. sep 2011

Ahojte , velmi prosim o radu: Romanka (moja dcera) ma od pondelka vecera vysoke horucky a malými prestavkami...Stele okolo 39 - 39,5 ...potom klesne , pol dna nic a potom znovu...kazdy den sme behali ku dokt., vysetrenie CRP bolo len mierne zvysene, moc ok, vyter z hrdielka tiez ok.
Vcera ma zas prekvapila , vecer telota 38,7 a opuchol jej laket(klb?) a dnes sa mi zda, ze aj kolenné klby...ma cervene ocka, akoby jej popukali zilky ..dr. jej najprv nedala ziadne atb, nekoniec v piatok jej dala bioparox , ale ked dostala znovu teplota sli sme vecer na pohotovost a tam jej dali atb klacid, s podozrenim na boreliozu...nechuti jej vobec jest, len pije...prosim poradte ak mate niekto nejaku skusenost...

sisaha
10. sep 2011

@lubart7 ziadala by som kompletne vysetrenie krvi od doktorky. Opuchy klbov mozu znamenat aj reumu...ale to je malo pravdepodobne, ale treba vylucit vsetko

lubart7
autor
11. sep 2011

zajtra tam ideme a neodidem od doktorky,kym s nou nieco neurobia....len skoda ze nasa ma dovolenku a zastupuje ju druha.

lubart7
autor
12. sep 2011

dnes sme boli u doktorky, tak musi dobrat ant. a v piatok ideme na krv, vraj jej urobi komplexne vysetrenie krvi y mocu....hlavne ze uz teplotu nema konecne a je jej lepsie. 🙂

terezia1
13. sep 2011

Ahojte, ak sa mozem zapojit...dufam, ze vsetko bude OK, ale predsa, ked mala moja dcerka horucky a nevedeli sme ich zrazit dole, skusila som zabal zo surovej cibule a teplota po polhodinke zacala klesat. odvtedy viem, ze ked pride horucka, hned krajam cibulu a horucka zacne po case klesat. aj ked je potom okolo nej cibulovy zapach, no 😝

lubart7
autor
13. sep 2011

Jeej, dakujem za typ, uz som pocula , ze aj namocit vreckovku alebo nieco do bieleho vina a dat obklad.
Aspon budem vediet, ale dufam, ze uz take horucky nebudu 🙂 🙂

terezia1
13. sep 2011

skor zabera koliesko citronu prilozene na zapästie a na chodidla az pokial teplota neklesne. my sme to kombinovali s tou cibulou alebo sme este namiesto citronu pouzili zemiak, ten bol z tej horucky taky cierny ako uhol. ale cibula nesmie byt dlhsie na telicku ako 2 hodiny. ona totiz okrem toho, ze znizuje horucku, vytahuje aj zapal z tela a ostatne skodliviny a po uplynuti 2 hodin zacina to svinstvo pustat spät do organizmu, takze nikdy nie dlhsie ako 2 hodiny 😉 . drzim prsty.

lubart7
autor
15. sep 2011

@terezia1 dakujem velmi pekne 🙂

lubart7
autor
18. sep 2011

cakáme prvé výsledky zajtra, tak drzte palce 🙂

terezia1
18. sep 2011

držíme

terezia1
18. sep 2011

držíme 😵

lubart7
autor
29. sep 2011

@terezia1 takze- vsetky vysledky su negativne....tak nam neostava nic ine, len cakat, ci sa to este objavi....dufam, ze uz nie 🙂

terezia1
29. sep 2011

@lubart7 drzim prsty a skus tu cibulu, nic tym nepokazis 🙂 😉

lubart7
autor
3. okt 2011

@terezia1 no uz mame sopliky tak asi ideme na tu cibulu 🙂 obe 🙂

terezia1
3. okt 2011

mrzi ma to, aj my mame sopliky, ale okrem cibule na zapal, by som odporucala odvar z dubovej kory na kloktanie aj ako vodicku na tampony do nosa... 😖 neprijemne, ale ucinne, ak bude zaujem, napisem recept 😉