Ahojte , velmi prosim o radu: Romanka (moja dcera) ma od pondelka vecera vysoke horucky a malými prestavkami...Stele okolo 39 - 39,5 ...potom klesne , pol dna nic a potom znovu...kazdy den sme behali ku dokt., vysetrenie CRP bolo len mierne zvysene, moc ok, vyter z hrdielka tiez ok.
Vcera ma zas prekvapila , vecer telota 38,7 a opuchol jej laket(klb?) a dnes sa mi zda, ze aj kolenné klby...ma cervene ocka, akoby jej popukali zilky ..dr. jej najprv nedala ziadne atb, nekoniec v piatok jej dala bioparox , ale ked dostala znovu teplota sli sme vecer na pohotovost a tam jej dali atb klacid, s podozrenim na boreliozu...nechuti jej vobec jest, len pije...prosim poradte ak mate niekto nejaku skusenost...
zajtra tam ideme a neodidem od doktorky,kym s nou nieco neurobia....len skoda ze nasa ma dovolenku a zastupuje ju druha.
dnes sme boli u doktorky, tak musi dobrat ant. a v piatok ideme na krv, vraj jej urobi komplexne vysetrenie krvi y mocu....hlavne ze uz teplotu nema konecne a je jej lepsie. 🙂
Ahojte, ak sa mozem zapojit...dufam, ze vsetko bude OK, ale predsa, ked mala moja dcerka horucky a nevedeli sme ich zrazit dole, skusila som zabal zo surovej cibule a teplota po polhodinke zacala klesat. odvtedy viem, ze ked pride horucka, hned krajam cibulu a horucka zacne po case klesat. aj ked je potom okolo nej cibulovy zapach, no 😝
Jeej, dakujem za typ, uz som pocula , ze aj namocit vreckovku alebo nieco do bieleho vina a dat obklad.
Aspon budem vediet, ale dufam, ze uz take horucky nebudu 🙂 🙂
skor zabera koliesko citronu prilozene na zapästie a na chodidla az pokial teplota neklesne. my sme to kombinovali s tou cibulou alebo sme este namiesto citronu pouzili zemiak, ten bol z tej horucky taky cierny ako uhol. ale cibula nesmie byt dlhsie na telicku ako 2 hodiny. ona totiz okrem toho, ze znizuje horucku, vytahuje aj zapal z tela a ostatne skodliviny a po uplynuti 2 hodin zacina to svinstvo pustat spät do organizmu, takze nikdy nie dlhsie ako 2 hodiny 😉 . drzim prsty.
cakáme prvé výsledky zajtra, tak drzte palce 🙂
držíme
držíme 😵
mrzi ma to, aj my mame sopliky, ale okrem cibule na zapal, by som odporucala odvar z dubovej kory na kloktanie aj ako vodicku na tampony do nosa... 😖 neprijemne, ale ucinne, ak bude zaujem, napisem recept 😉
@lubart7 ziadala by som kompletne vysetrenie krvi od doktorky. Opuchy klbov mozu znamenat aj reumu...ale to je malo pravdepodobne, ale treba vylucit vsetko