Ahojte, v pondelok sa mo narodil syncek, mam uz starsiu dcerku a neda mi neporovnavat - dcerka mala po narodeni o dost vacsiu velku fontanelu ako ma syncek - ten ju ma fakt dost malinku..znamenalo toto samotne pre niektoru z vas problem - resp. pre vase dieta, ak ste sa s tym stretli? Viem, ze problem je predcasne zrastenie fontanely. Ale logicky ak sa narodil s tzkou mslo fontanelou, tsk mu moze aj skor zrast..nechcem sa tym trapit, chcem sa tesit z pardnoveho syna, preto vas prosim o povzbudenie.
tiež sme mali problém s fontanelou a nedopadlo to najlepšie...😉
@deti95060810 napisete mi k tomu viac prosim?
@sirema ahoj, prosim, ako to nakoniec dopadlo so syncekocou fontanelou??? Tiez to teraz riesim u malej dcerky, pricom predtym u deti sme bud nemali problem alebo skor opacny. Dakujem
Vies co, uprimne ani neviem, teda potom som to uz neriesila..je to zdravy 5rocný chlapcek a ja som bola az prilis uzkostliva, ked bol maly, velmi som ho sledovala a zbytocne som si tym strpcovala zivot 😕
@sirema vdaka, drzte sa ❤
@sirema lekári čo na to ? Ak to neznepokuje ich , bola by som v klude. Môj 5 mesačný syn má fontanelu len na špičku prsta. Pediater ju vždy skontroluje na poradniach , syn sa vyvíja úplne normálne . A aj na skoré zarastane je riešenie.. operácia, deti sa vyvíjajú potom úplne normálne.