Ahojte poprosim o radu ci mal vas syn vedsie vajko ako druhe? Moj syn 6r asi pred tyzdnom vecer po sprchovani pozeram ze lave vajko mal velke pomali ako riadne vajko rano uz to bolo v pohode obe rovnake ale potom poubede zase bolo vedsie nie az tak velke ale bolo vedsie. Boli sme u urologa a ten povedal ze to treba iba sledovat ze sa tam dostava tekutina a ked to nnnezmizne tak operacne odstranit
Vedsie... 🙈
Obavam sa, ze nic lepsie ako urolog, ktory syna vysetril, Ti tu niekto nepovie.
Ano počkaš a prinajhoršom sa vajko operačne odstrani. :P :D
@tyrkysova_kobyla mne sa zda, ze vsetci, ktori prispievaju ako anonym, studovali na rovnakej skole, kde absentovali hodiny slovenciny.
Ale teda naj topka z konika pre mna bol "ginekokol".. akurat, ze to zrovna nebol anonym 🙂
VÄČŠIE!!!
Je to v poriadku. Aj moj sym ma jedno viditelne vacsie, ma tam tekutinu. Chodim s nim na kontrolu na urologiu, do roka by sa to malo upravit.
@titla dakujem ja rizmyslam ci ist este za inym ci povie to iste lebo sa obavam toho ze o pol roka pojdeme a povie ze musi ist na operaciu.
Ludia asi sa musite velmi nudit ked riesite fakt ze hluposti a ked sa neviete vyjadrit k teme naco tu komentujete?
však áno, pre niekoho je gramatika hlúposť, to sa nedá prehliadnuť 😀
@bodka70 nie sme vsetci taky mudry aby sme mali v skole 1 a naucili sa to
... ehmm, taki mudri 😉😀
Nemusis stresovat, u malych chlapcov je to uplne bezne. Ak ste na urologii boli a povedali, ze je to tekutina, tak by to malo byt o.k.
Ahoj, môjmu synovi sa stávalo, že pri plači sa mu jedno vajko zväčšilo. On však na tej strane mal aj nezostúpený semenník. On ako plakal, tak sa mu tá tekutina z bruška dala do vajka. Lebo mu ten nezostúpený semenník plával v tej tekutine. Keď mu ten semenník operačne stiahli do mieška, tak odvtedy sa mu vajko nezväčšuje. Ale on mal necelé dva roky, keď mu to operovali.
Moj syn bol operovany v 4 rokoch, tiez mal tekutinu v miesku. Samo to starsim chlapcom uz velmi nezmizne, len operacne. Tak sa s tym radsej zmier. Na dalsi den po op bol uz v pohode. Podla mna radsej to dat prec skor ako neskor.
U muzov je normalne, ze je jedno vajco vacsie ako druhe a tiez, ze jedno je nizsie ako druhe. Inak by chlapi museli chodit na siroko
Prosim vas to akoze nic nemam robit len cakat? Poradte nieco co by mu pomohlo