Ahojte mamicky-chcem vas poprosit o radu-moja mala ma od narodenia zdurene prsniky,ale doktorka povedala ze az moc. Pred dvoma dnami jej zacal vytekat krvavy sekret z jednej bradavky a na dalsi den nevytekal,ale dnes po kvapkach cely den. Doktorke som to hovorila-zevraj by to nemalo byt a mam sledovat ci sa prsia nezapaluju a ci nie su cervene. Lenze mne sa zdali cervene uz vtedy ked som bola u nej na kontrole a placlivejsia nie je len teraz ma viac problemov zaspat ako pred par dnami,co vsak pripisujem novorodeneckej adaptacii. Ma niekto takuto skusenost? a ako sa prejavili komplikacie? mne doktorka hrozi ze ju posle na ATB liecbu do nemocnice. ☹ co by som naozaj nerada. Poradte kedy uz utekat za doktorkou a kedy este nie? lebo ja by som tam bezala aj kazdy den... dakujem
je to hormonálna záležitosť a to podľa mňa atb neporiešia, len utlmia...dcéra mojej kamarátky to mala tiež, nakoniec sa zistilo, žeto bolo z hoŕmónov, ktorými dopujú hydinu, aby mala veľké prsia (kurence)...ale vraj aj kravičky dostávajú 4x väčšiu dávku na produkciu mlieka oproti domácim kravám, tak skús takéto veci vyradiť z jedálnička (ak kojíš)...kamoške toto povedali na odbornom vyšetrení v nemocnici, neviem, či má s tým pediatrička také skúsenosti, ale kamoške vtedy povedali, že je toho teraz pomerne dosť 😖
Ahoj,moja dcérka to tiež mala,naša dr. nám odporučila natierať prsníky octanovým krémom....a pomohlo...
Ja s tým skúsenosť nemám, len som o tom čítala. Nemôže to byť len silnejšia reakcia na tvoje hormóny? Pokiaľ sa ti inak zdá malá v pohode, asi by som len pár dní počkala a sledovala, ako sa to vyvíja. Umývala by som len čistou vodou a jemne osušovala, nesnažila sa z toho nič vymačkávať.