Majú vaše deti potničky z tepla?

gabuska36
10. júl 2012

ahojte zase som to ja 🙂 ešte sa chcem opýtať či aj Vaše detičky majú teraz z toho nenormalneho tepla potničky....a čo im na ne dávate...malá lieta po byte a spí iba v plienke, ale aj tak ich má.......díky kočenky za rady. 🙂

magic08
10. júl 2012

moja ma, nedavam na to nic... len ju casto sprchujem a nechavam castejsie holu... ved oni prejdu, ked prejdu aj horucavy

hajanka
10. júl 2012

takmer kazde dietatko ktore sa poti mava potnicky, potnicky vznikaju pri upchani potnych zliaz koze, prto najucinnejsie je vetranie, nevyzaduje si to specialnu liecbu, vetrat a umyvat cistou vodou. Pod roznymi kremami ci olejmi ma koza tendenciu sa este viac upchavat (nemoze dychat), spolu s potenim, prachom, bakteriami, epitelovymi bunkami koze...
inak potnicky mavaju niektore deti aj v zime, ak su nadmerne naobliekane

tinki
10. júl 2012

ahoj, aj mojej sa vytvoria, keď je tak strašne horúco..večer po osprchovaní natriem sudocremom..tak ako riťku...

murinka
10. júl 2012

ano ☹ vsade komplet ☹ a to je stale sprchovamy cez den.mam od koznej maste tak natieram a davam fenistil

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adelaine
10. júl 2012

...aj moj ma potnicky na hrudniku, na chrbte...riesime iba castym sprchovanim, lahkym oblecenim...
nicim netreba natierat, ani Fenistil netreba...ved to nesvrbi 😉

radka24
10. júl 2012

Aj moj Palko ma potnicky, nedavam na ne nic iba kazdy vecer pri sprske ho umyjem oby. detskym mydielkom Bupi 🙂

anetkaadamko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkalenka
10. júl 2012

aj moja má na brušku a na krku. Nikdy ich nemala až teraz 😒 ale už je to lepšie 🙂

zuzub
10. júl 2012

aj moja malá mala, výborne nám pomohla kúpať v hypermangáne, poradila nám to detská dokina.

lenka3103
10. júl 2012

moja má tiež na chrbátiku trosku na hrudníku a hlavne okolo krku , pod bradou ale ako píšete - hypermangán postačí, aspoň nám určite