Majú vaše detičky mokré očká keď plačú. Tečú im slzy? Pýtam sa na detičky vo veku do jedného roku. Čo s tým, ak nie? Treba to riešiť? Kde, kedy, s kým....?
Detom sa slzne kanaliky uvolnuju postupne, do roka by sa urcite mali, niektore deti uz placu slzy par dni po porode, je to velmi individualne. Nas zacal plakat slzy asi ked mal tri tyzdne. Mal zapalene ocko, tak sme zacali masirovat slzne kanaliky, aby sa otvorili a asi to aj zabralo.
@upomienka prvej dcerke pri plakani netiekli slzicky, mala upchate slzne kanaliky. a druhej tecu podla toho ako place 🙂
Nam tecu, teda ak normalne place. ak len filmuje, tak netecu..
@upomienka Nam tiekli ked plakala od bolesti alebo ked jej isli zubky... A netiekli ked v niecom protestovala.
baby my mame doma herecku..... 😀n
asej tecu krokodilie slzy aj ked len protestuje....normalne to na nej vidno ako sa snazi, snazi snazi,,,,,a normalne sa jej spustia 😀 😀 a tiekli jej od narodenia...kazde babo j eine... 😉
no nám práveže doteraz slzy netiekli. tak som nevedela, či to mám riešit, alebo počkat do roka.. ale v poslednej dobe, asi týžden aj niečo, už slzičky pomaly tečú. aj ked je pravda, že my plačeme velmi, velmi málo, takže moc šancí tým slzičkám nedávame 😉
to by ma tiez zaujimalo, lebo som sa na to zabudla pediatricky opytat..moja ma 4 mesiace a este som slzicky nevidela..
@upomienka ahoj, deťom sa do roka vyvíjajú slzné kanáliky. Preto im netečú slzy. Je to v poriadku.