Majú detičky mokré očká keď plačú?

upomienka
18. máj 2011

Majú vaše detičky mokré očká keď plačú. Tečú im slzy? Pýtam sa na detičky vo veku do jedného roku. Čo s tým, ak nie? Treba to riešiť? Kde, kedy, s kým....?

tinki
18. máj 2011

@upomienka ahoj, deťom sa do roka vyvíjajú slzné kanáliky. Preto im netečú slzy. Je to v poriadku.

latvia
18. máj 2011

@upomienka tecu, ale nemusia pri kazdom "kricani", takze musis rozoznat ci dieta len protestuje alebo aj place. ak sa ti zda, ze nieco nie je ok, tak za pediatrom

macik27
18. máj 2011

@upomienka mojej malej ako kedy keď sa len hnevá tak netečú ale keď sa buchla alebo jej išli zúbky tak jej tiekli a poriadne také krokodílie ☹

anjelicek26
18. máj 2011

Detom sa slzne kanaliky uvolnuju postupne, do roka by sa urcite mali, niektore deti uz placu slzy par dni po porode, je to velmi individualne. Nas zacal plakat slzy asi ked mal tri tyzdne. Mal zapalene ocko, tak sme zacali masirovat slzne kanaliky, aby sa otvorili a asi to aj zabralo.

zubrienka1
18. máj 2011

@upomienka prvej dcerke pri plakani netiekli slzicky, mala upchate slzne kanaliky. a druhej tecu podla toho ako place 🙂

kvetinqa
18. máj 2011

Nam tecu, teda ak normalne place. ak len filmuje, tak netecu..

fialocka753
19. máj 2011

@upomienka Nam tiekli ked plakala od bolesti alebo ked jej isli zubky... A netiekli ked v niecom protestovala.

slavinka9
20. máj 2011

baby my mame doma herecku..... 😀n
asej tecu krokodilie slzy aj ked len protestuje....normalne to na nej vidno ako sa snazi, snazi snazi,,,,,a normalne sa jej spustia 😀 😀 a tiekli jej od narodenia...kazde babo j eine... 😉

upomienka
autor
9. jún 2011

no nám práveže doteraz slzy netiekli. tak som nevedela, či to mám riešit, alebo počkat do roka.. ale v poslednej dobe, asi týžden aj niečo, už slzičky pomaly tečú. aj ked je pravda, že my plačeme velmi, velmi málo, takže moc šancí tým slzičkám nedávame 😉

mahalo
20. nov 2012

to by ma tiez zaujimalo, lebo som sa na to zabudla pediatricky opytat..moja ma 4 mesiace a este som slzicky nevidela..

sendy182
20. nov 2012

@mahalo ak plače naozaj tak má mať slzy.......nie taký trucovitý, rozkazovačný plač.............ale taký ak ju niečo bolí,