Majú aj vaše detičky strach pri odsávaní soplíkov vysávačom?

eririka
23. jún 2021

Aj vaše detičky majú strach pri odsávani soplikov vysávačom?

pribinak
23. jún 2021

@eririka strach? Reval ako keby som ho drala z koze zaživa. Ale potom to prešlo a odsaval si aj sám

eririka
autor
23. jún 2021

@pribinak Ahoj, super, noo neviem kedy to prejde, neterka ma rok, a nevie sa s tým zmieriť, prekrici aj vysávač, sem tam dostane aj výplach so striekačkou, ale aj z toho nie je nadšená, akú polohu si mala pri odsavani

pribinak
23. jún 2021

@eririka po stojacky, ale z ležania mal syn hysak. Sadla som si, zacvakla syna medzi moje nohy, jednou rukou som mu chytila ručičky, a odsala rýchlo sople.

eririka
autor
23. jún 2021

@pribinak diky, malej jedine po leziačky ako píšeš, treba nasilu znehybnit a čím rýchlejšie oddávať, ona by toľko nestala v kuse

titla
23. jún 2021

@eririka Syn ma 2 roky, doteraz vrestal akoby ho z koze drali, museli sme byt min 2, aby ho jeden drzal a druhy odsaval. Nedavno bol znova chory a komecne pochopil, ze sa mu tym ulavi. A normalme sa zacal tesit, kedy budeme odsavat a dame kvapky do nosteka, aby mohol "notek dyšať".

eririka
autor
23. jún 2021

@titla Ohh, tak ešte máme čo vydržať s malou, ešte len nastriekaju už je mimo, kričí, kope

kamajka
23. jún 2021

@eririka jój môj bol až bordovo modro fialový od plaču. Ale bohužiaľ, musel vydržať. Lepšie tak ako by to malo všetko stekať do priedušiek a vytvoriť zápal. Malé deti nevedia hlieny z priedušiek tak vykašlať ako väčšie. Prejde to, treba vydržať.

eririka
autor
23. jún 2021

@kamajka Áno, presne tak, aj mala chytá farby, ani dych nedostane, jednoducho plač ignorovať, ináč to nejde a pomáhat, prázdny noštek je cieľ

kamajka
23. jún 2021

@eririka ono každá maminka si nájde časom spôsob aby odsala soplíky čo najrýchlejšie aby eliminovala u dieťatka aj u seba stres. Bude aj lepšie, keď podrastie. 🙂

eririka
autor
23. jún 2021

@kamajka Áno, určite, ved sú deti, keď plač ignorujeme, ide to raz dva, znehybnit, odsat

fiafia
23. jún 2021

@eririka celkom pochybujem,že sa nájde dieťatko, ktoré to zvláda v pohode. Treba to spraviť rýchlo a nekompromisne. Moja sa celkom skoro naučila fúkať sama takže toto nám odbudlo ale predtým keď bolo treba ju aj dvaja museli držať a počuť ju bolo isto aj na koniec ulice

eririka
autor
23. jún 2021

@fiafia Áno presne treba rýchlo spraviť, aj ja viem kedy susedka odsava malému, no ale je susedné nie na konci ulice 😂😉

livka283
23. jún 2021

@eririka od bábätka neplakala ani dcéra ani teraz malý synček, nechala som hučať vysávač, ja som si akože odsala, deťom som pochodila po tváričke a šup odsala, predtým ešte aj morskú vodu dávam, pohladila a bolo, dcéra na 1.5r už sama chytala a odsávala si

petrao2
23. jún 2021

@eririka nasa tiez mala hysaky ale co ked to bolo potrebne
Ked uz bola vecsia asi 2.5 roka tak mi vynadala ci ju chcem zadusit lebo nevie dychat ked jej to robim tak som jej vysvetlila ze jedina cesta je naucit sa fukat nosom
Cuduj sa svete odvtedy vie fukat nos
Ale rocne neviem ci sa nauci
Ale ked mi to povedala inak som ostala v soku

eririka
autor
23. jún 2021

@petrao2 podarená sikulka 😊😉 tak ročne ešte nevie fúkať noštek ale vystrajat, bojovať, kričať, stipat to veru vie aj ona, a keď je znehybnena kričí ako by jej išlo o život, a idú iba o sopliky 😂

petrao2
23. jún 2021

@eririka jasne to pozname
Nasa vrieskala pri umyvani vlasov tak ze akoby sme ju z koze drali takze o odsavacke radsej pomlcim

eririka
autor
23. jún 2021

@petrao2 😂 aspoň trošku sa ukludnis, že nie sme sami, mala sa upne pri tom spoti, a keď ma pridelený aj cipok ako bonus ktorý má predpísaný, noo potom je už nepricetna, koniec sveta 😉

zu12
23. jún 2021

@eririka Mám 3 deti. Prvý to znášal zle. Inak ako nasilu to nešlo a aj to bol problém. Dvaja sme ho museli držať. Časom to prešlo a zvykol si. Neviem však po akej dobe. Druhý si zvykol rýchlejšie, no tiež to chvíľu trvalo. Teraz práve pred týždňom sme začali odsavat tretiemu (16 mes.)... Trvalo to presne 3 odsatia aby prestal vrieskať iba trochu pomrncal. A asi pri piatom už sám držal hlavu a spolupracoval

ivangeline
24. jún 2021

Nerobili sme to vysavacom....