Prosím vás o mesiac ideme s mojím trojmesačnym synom na MR do BB a neviem čo čakať, najviac mám obavy z toho,že keď bude v anestézii určite nesmie papať pred tým a asi ani po tom istý čas a keďže neviem ako to s týmto je chcela by som vedieť od niekoho, kto to už absolvoval s tak malým bábätkom ako to celé prebiehalo.
@veronikapl u nas pri ct to bol rovnaky postup ale kedze pri ct sme boli v narkoze len 10min a pri mri je to viac, jej maly bol 45min cca tak my sme mali tu dobu pred a po s jedenim uplne inu ona to mala horsie lebo maly jej cely cas plakal pred a aj po od hladu a velmi 😭 a nemohla mu dat nic lebo mu davali infuzku 😭 ze to mu ma ako od smadu stacit 😥
A ked mri dokoncili zavolali na oddelenie a ona sla prenho dole s kociarikom tak ako ja, obe nase deti boli este malatne nevedeli kde su, proste omamene 😣 cize trva dlhsiu chvilu kym precitnu z narkozy, moja so sebou hadzala, plakala a tak.. A ked sme ich dali z kociarika na postel prisla sestricka a dala im znova infuziu
boli sme ...bábo nesmie vôbec papať cca 4 hod. pred zákrokom. Po zákroku moja vracala - takže ani vtedy nepapala. V MT nas pustili ešte v ten deň domov, v BA - na ďalší deň... anestéza je veĺmi slabunká - nemáš sa čoho báť...
@veronikapl my sme boli nedávno ale s dvojročným, ale funguje to tak isto...nás mal MRI o 7:30 a o druhej som mu mohla dať posledný krát mliekom a o 5:00 posledný krát 50 ml vody, tak som to mala napísané od anesteziologiu...náš malý už vydržal v pohode nepiť celú noc ale bolo tam bábo čo malo od 6 ráno infúziu takže mal výživu...a nás mal infúziu po ale len polovicu, po 2 hodinách krásne pil a jedol, preberanie bolo super 🙂 popis bol o 11:30 a o 14:30 nás prepustili 🙂 držím palce 👍
@veronikapl ahojky mne bola mala na ct v narkoze ale na izbe som mala babu ktora bola na mri, 4 hodiny pred maly jej nesmel ani jest a ani pit, dali mu kanylu na ruku a vybral infuziu,potom prenho prislia a ona sla s nim dole, drzala ho na rukach dokial mu nepichli anestezu a si ho tulila a ked zaspal polozila ho do stroja a vratila sa na izbu, urcite ta hospitalizuju ako aj nas lebo tak male deti robia mri vzdy v narkoze a tam musis lezat lebo po mri nesmie 2 hodiny nic jest a ani pit a potom uz riadne fungujete, a na vysledok z mri cakala tyzden..