Magnetická rezonancia u 9-ročného

amanda7001
24. feb 2023

Prosím vás má niekto skúsenosti neurológ nás posiela už 3 rok na magnetickú syn má 9 rokov chodíme od mala na neurológiu ,logopediu atď... Vraj potrebuje aby išiel na magnetickú len nesúhlasí s tým aby ho uspali alebo aby mu pichli niečo aby sa nebál viem aký syn je nezvládol by to určite a doktor si nedá povedať čo mám robiť máme to vyskúšať aj bez toho ?? Lebo stále sa to posúva rok čo rok syn rastie a som s toho už zúfalá . Ďakujem za každú radu

deti95060810
24. feb 2023

vyskúšaj ako radí lekár...ak to nepôjde, tak potom anesteziológ dieťa na krátko uspí....
dcéra má viac a radšej volíme anesteziológa.

loginexistuje
24. feb 2023

a fakt by to nezvladol ? ani keby si sedela pri nom a hladkala mu nohu ? mensie deti to davaju bez anestezie
ak ma ale problem (mentalne postihnutie a pod) tak potom v anesteze my sme boli na kramaroch aj v nitre

martinmmartin
24. feb 2023

Vysetrenie hlavy trva 20-30 minut kde ta nielenze strcia celeho do tunela ale este ti k tomu zavru hlavu do specialnej klietky a do tunela ides tak.
Cely cas musi byt absolutne bez pohybu

Mozno skus aby celu noc nespal , chidte na mr a ked zaspi v tuneli tak nech to nastartuju

gemerka17
24. feb 2023

@amanda7001 ved choďte vyskúšať, už ste tam dávno mali byť. Syn urobí alebo neurobí scénu. Ak urobí, potom ho krátko uspia.