Ahojte baby včera nám doniesli kocurika a mám doma 2 rocneho drobca a od vcera vecera mi zacal drobec kychat a spustili sa mu sople myslite ze sa môže jednať o alergiu na kocurika ? Každý ma uistuje že to bude dobre že to len jeho imunita si zvyká na nové podnety a že si zvykne ale nejako sa mi tomu nechce veriť a o malého mám strach aby to neprešlo napr do exemu alebo astmy. Nemal niekto tiež takýto prípad že najprv dieťa nejak extra reagovalo a potom ai zvykli? Dakujem
sestrin syn je alergicky a prejavuje sa mu to slzenim oci, myslim ze u vas je to len nahoda 😊
Ahoj, ja som priniesla domov mačičku a moja je alergická na vsetko mozne, dva dni kychala, slzila a preslo to. Skuste vydrzat tyzden a ked neprejde, treba ist na testy a az potom dat preč mačiatko.
Môže íst naň nádcha . Aj moja dcérka bola teraz nachladnutá a máme aj mačičky.
Baby drobec ma už zelené sople aj kašle to už asi nie je prejav alergie či? 😁
@mon1806 Baska okamzite. Trosku ju svrbeli oci a pohoda. Ale pred 2 rokmi jej robili kozne testy, alergia na macky, ze obrovska. Tento rok, alergia sa zmensila o 80%. A dokonca prekonala infekcnu mononukleozu tak, ze sme o tom ani nevedeli. Len z krvi jej vyslo, ze ma protilatky. Pred mackami bola stale chorlava.
@aflou asi mam stastie na okolie. Nikto taketo reci v mojom okoli nevedie. Lebo my s dcerkou mame obrovsku alergiu na roztoce, my sme sa museli naucit zit s tym, co je okolo nas. A v bubline zit nemozeme. Takze macky nikto neriesi. Dokonca dcerka chodi na florbal a doktorka to schvaluje. A tam je teda prachu a roztocov az az.
moze to byt nahoda, nie alergia... 🙂