Otázka čisto len tak zo zvedavosti ma vplyv na hmotnosť bábätka pri pôrode to ak žena veľa priberie počas tehotenstva či je to mytus ? Ďakujem
Podľa mňa mýtus..pri prvej dcére som pribrala cez 20 kg a ona bola maličká...mala 2600 g a 51 CM.
Teraz som začala 34 tt,zatiaľ mám +12 kg 🤷 uvidíme aká veľká bude druhá bambuľka
@radacak
@deti95060810
Tiež si myslím že mýtus, narodila sa mi väčšia dcera 3,9 a celá familia že preboha je obrovská ako je to možné keď som až toľko nepribrala a nemala až také veľké brucho..akože chápem staršia generácia nevysvetľovala som ale potom som začala rozmýšľať či ozaj ma vplyv strava v tehotenstve na hmotnosť..chutilo mi dosť sladké
Obrovska? Moj starsi syn mal 4090 g a nikto mu teda takto nepovedal. 😃
mytus. pribrala som 18kg a dcera mala 3,15kg.
Mytus
Mitus. Kamaka stihla, 178 cm,nosila velkost 36. Tehotenstvo - pribrala 20 kg, mala babika mala 45 cm a 2,5 kg, uplne zdrava, v termíne!
Druhe tehu to iste, syn 3 kg. Ken tych kg sa potom uz nezbavila uolne a nieila 38 -40 velkost. Ale koli sirsej panve. Inak nala ploche brucho.
Pribrala som 8kg a dieta malo necelych 5kg 😃 A brucho som mala male 😃
so mnou v pôrodnici bola maminka ktorá pribrala 1 kg a bábo malo 4 kg... maminka bola silnejšej postavy - teda dosť silnej postavy...
Ja som v tehu pribrala smiešne 4 kilá a malý sa narodil 4050g 🤣 takže asi nie..
Mytus. Moje su take mensie. Ja obria. :D
mýtus...