Ahojte, má niekto skúsenosti s kvapkami BabyCalm? Mám 1 mesačné bábätko a pri brušných kolikách nám boli doporučené tieto kvapky, ale malinká strašne plače aj tak.
Ale pozor na fenikel ten nedavaj v ziadnom pripade. Nam sa osvedcil Sab simplex. A pouzivali sme ho aj ked uz bol vecsi a mal problemy s bruskom. 😉
ja som pri starsej pouzivala baby calm, jediny sa mi osvecil. mala hned stichla. no pri druhej nepomaha. tej pomaha zasa sab simplex. podla mna je to individualne. treba vyskusat viacere a uvidis.
aj my na ne pozerali ako na poslednu moznost, ktora nam este hadam pomoze a nestalo sa..je pravda, ze obsahuju fenikel a ten nam dobre vobec nerobi..ako tak nam pomaha espumisan a biogaia..
Pouzivala som ich u malej.Mam pocit,ze pomohli len na chvilku.Vyskusali sme snad vsetky dostupne sirupy na koliky a nic.Potom nam poradili rascu a ta pomohla.Kedze som kojila,tak som rascovy odvar pila ja.Skus si vyvarit rascu a podla toho ci kojis alebo nie,vypi to ty,alebo davaj malej po lyzickach.Skus,ked to nepomoze,tak ani neposkodi.