Má niekto skúsenosť s Viburcolom?

dadinka123
8. dec 2010

Ahojte, chcela by som sa vedieť, či má niekto skúsenosť s čípkami Viburcol. Mám 3,5 mesačnú dcérku, ktorá je veľmi nepokojná, začínajú sa jej nalievať dasienka, horúčku zatial nemáme. Tieto čípky nám poradili v lekárni.
Ďakujeme ☹

janicka83
8. dec 2010

Ahoj, my sme ho používali iba po očkovaniach, aby malej hneď zrazil teplotu a necítila toľko bolesť, ale keď som chodila s malou plávať, jedna pani tieto čípky dávala malej vždy pred plávaním, lebo bola nepokojná kvôli zúbkom, aby tú hodinu ako tak bola kľudnejšia. 🙂

beruska.zuzanka
8. dec 2010

@dadinka123 ja by som najskôr skúsila guľôčky homeopatické chamomila vulgaris ch9 😉 nedráždiť jej riťku zbytočne čapíkom.... ale teda je na Tebe 🙂

denis19
8. dec 2010

Mám jen dobré zkušenosti, používala jsem je, když byla dcerka malá jako Tvoje v neklidu a super!!!!! Nám chamomilka vulgaris tak nezabrala, jako čípek....dávám i ted, když jde zub, či když si nemuže najít místo a je plačlivá.Já jen doporučuji, je to homeotaikum,tak si myslím, že ok.

latvia
8. dec 2010

mam, vobec nepomohli, a to sme spotrebovali cele balenie 🙄

miska246
8. dec 2010

My ich davame malej vzdy po ockovani a su skvele, zaberu takmer okamzite ci uz na teplotu alebo neklud. Odporucam 😉

bubelko
8. dec 2010

ja som davala len vtedy, ked uz bol v noci velmi nepokojny, nemohol vobec spat kvoli zubom a nezabral ani gel na zuby. a naozaj cipok vzdy zabral. ale bola to az posledna moznost, takze sme ich zatial pouzili asi 3 😉

exupery
8. dec 2010

Mi sme davali a davame tiez po ockovaniach na odporucanie sestricky,a vzdy pomohli,mala nemala teploty a spinkala kludne.