Ahojte, moja má teraz 9 týždnom, ale už od začiatku máme problém so stolicou. Je kojená, ale občas jej dávam aj Nutrilon ( max 60 ml za den ) ale stolicu máme zriedkavo a aj vtedy veľmi bolestne. Skusala som aj trubicu na stolicu, kvapky BioGaja , Espumisan a už ked je dávam Nutrilon aj to namiesto vody riešim s detským čajom. A stále nič....Má niekto nejaké skusenosti? dakujem !
Ja mam 2 mesacnu dcerku teiz je na MM a mame problemy s bruskom. Zevraj kojene deti nemusia aj vic dni kakt. My berieme sap symplex cez den a vecer davame biogaju. No asi nam to zmiernilo koliku. Ale zevraj to dieta musi vyrast. A dokonca nasa malicka neche sama kakat tak musime rurkovat☹
Ahojte moze my niekto poradit mala mala prv zltozelenu stolicu a pije mlieko nutrilon a potom tlacila dalej a mala uz zltu stolicu je to v poriadku a potom este jedna otazka predcasne sa jej uzatvara fontanela boli sme na meurologii zatial bolo vsetko ok a vo stvrok ideme na kontrolu dakujem za odpovede vopred
Mali ste chore dieta co vam dali na kasel
Mala bude mat len 4-mesiace vcera sme boli na pohotovosti dali na solmucol a fenistil kvapky
Ahoj , ja mam trojmesačné babo . Stolicu nemá aj 11 dni . Vraj je to normálne . Len ked vidím ako ju to boli a nemoze sa vykakat tak mi neni všetko jedno . Dávame coliprev kvapky, skúšali sme všetko možné a teraz uz nepomáha nic . Tiez ju bolia aj prdiky. Je to hrozne . Veľa zdaru . Skús tie kvapky coliprev . Zo začiatku pomohli