Baby je toto podľa vás pekná hlava?
Podľa mna Ano, prečo? Nepozdáva sa ti niečo?
@lucka12399 mám pocit akoby tá kosť čo má byt v strede hlavy mal celú posunutý do láva
No mne sa nejako nezdá, podľa fotky. Možno zlý uhol..
Nie je to len tieň alebo zostrih vlasov , ktorý ti to skresľuje?
@jaskolka a ty vidíš niečo? Maly sa mi narodil a mal už na ľavej strane takú výraznejšou kostičku, ale teraz neviem či to vlastne nemá celé posunuté .
Ono to vyzerá tak akoby vypukle, tmavšie ale ako píšem, neviem, či to iba neskresluje fotka
@jaskolka Hm, tak to je
Majú vaše deti úplne súmernú hlavičky?!
Ja tam teda vidim preliaceninu. To asi bolo potrebne riesit v nizsom veku ortezou v podobe helmy
@maranta_leuconeura to som bola 4x na merani dokonca v ba aj v Martine a vždy mi povedali že je to Ok, že ortezu by ani nemali podľa čoho vyrobiť.
No tak ked si to riesila a povedali ti, ze je to ok, tak uz to vypusti z hlavy 🤷 horsi zivot kvoli tomu zrejme mat nebude
@maranta_leuconeura už som to mala v hlave vyriešené , ale teraz sa mi za akoby tá láva strana viac vypukla.
A na dotyk je to normálne?
na foto nic zle v podstate nevidno, asi treba aj iny uhol. Jedine, co som si vsimla, ze vlasovy vir co byva v strede hlavy ma posunuty vpravo. Ale ked dr. vravia ze je to ok, tak im treba verit a byt v klude. Niekto ma peknu hlavicku a niekto ostrihany nakratko vyzera hrozne.
@euka210 vír býva vždy v strede?
Tak to je konečná,čo dokáže človek riešiť
nie, vir nebyva v strede ... muz na hore naboku, maly ma dokonca akoby 2
Ja ako úplný lajk tam vidím ma linku nesumernost.
Ale musím sa zamerať na to.
Keď to neriešia doktori, nie je to výrazne, takže by som sa tým nezaoberala.
Z estetického hľadiska to je minimálna asymetria, čo si nikdo nevšimne okrem teba a dákych fanaticiek na tvár lebky.
A v živote tvoj syn možno stretne jednu.
Ako to vyzerá z boku?
Nie, na tele nič nie je celkom súmerné.. 🙂 hlavička vyzerá úplne v poriadku.
Praveze ked sa pozorne zahladis na inych ludi, tak u vacsiny najdes nejaku asymetriu ci uz hlavy alebo tvare. Ja teda na fotke nic zvlastne nevidim, je to v ramci beznej normy.
A zhora? Ale sk si bola u doktorov a povedali, ze ok...
ty si s hlavou ok? 🙈
Moji 3 maju v strede. Aj muz, ja, svokra
Na tele nič nie je úplne sumetne, máš zdravé dieťa, buď rada a nerieš somariny ako kostičky. Zlezanu, deformované hlavu nema, tak netreba vôbec nič. Véd aj ti to odborníci povedali..