Dobrý večer, prosím vás, je toto psoriaza? Dieťa to má na kolienku.
Ďakujem
@kvevka tvoje dieťa, alebo ty, máš/máte psoriazu, alebo je zo len domienka? Ďakujem
@kvevka ďakujem. Sme objednaní na kožné, pediatrička nám dala zatiaľ fucidin mastičku, lebo to vyzerá, že to hnisa.
Čo s tým robíte?
A nemoze sa jednat len o impetigo? na to sa davaju atb, je to liecitelne, 2r dcera to prekonala. Kozna ked to bude vidiet, Vam povie, co to je. So psoriázou zatial nemam skusenost.
fucidin aj nam vtedy dala na to impetigo. drzte sa
@halci ach, bodaj by si mala pravdu. Žiaľ pozeralasom fotky impetiga a veľmi sa to nepodobá.
Som z toho nešťastná, lebo mame ťažké alergie, skoliozu, poruchy učenia, potravinové intolerancie a ešte aj psoriaza? To je na jedno dieťa fakt veľa
@kvevka bojím sa toho, ťažko zvládame všetko to ostatne. Ja viem, že sú aj horšie veci, ale už je toho naozaj veľa, na mna a aj na to dieťa.
@kvevka nevydržala som to a šla som k inej kožnej za priamu platbu. Povedala že je to rak na 50% a dala nám skin-cap creme že uvidíme čo to urobí
Pýtala sa nás na kazivosť zubov, na mandle, chorobnosť
@kvevka ďakujem za odpoved aj rady. Hm, to že obsahuje kortikoidy mám povedala. Žiadne stery nám nespomenula. No áno. Ten krém stal skoro 20e. Dosť.
Zuby má ok, mandle má vybrané. Ale povedala, že nám pediatrička má urobiť odber krvi. Dcéra dosť plakala, už má doktorov akurát tak dosť. Tak som ani nerozumela že kvôli čomu.
Pozriem fototerapiu.
Dcéra to veľmi ťažko nesie. Užíva kopec liekov kvôli alergiám, nemôže hocičo jesť. Musí nosiť ortopedické sandále, chodiť cvičiť kvôli skolióza, učenie je horor. Cite sk sa potvrdí aj toto. Bude to pre ňu rana.
Som na nervy.
Koľko má tvoja dcérka rokov?
@kvevka hm, tiež má toho dosť. Ach. Ja som nikdy nepila, nefajcila, ani som to neskúšala, celé tehotenstvo som dávala na seba pozor a toto je výsledok
Som z toho všetkého úplne v riti.
@kvevka máme len ju, narodila sa zdravá, bola veľmi šikovná, všetko sa začalo cca v 2 rokoch, šli sme z choroby do choroby. U imunologicky sme nechali majland. O rehabilitáciach nejdem ani písať
V škole je to horor, veľa preto plače, uvedomuje si, že jej to nejde, má snáď všetky dys čo existuju
Muž to tiež nesie veľmi ťažko. Jeho rodina sú všetko samé ultra super deti, športovci, jednotkari, umelci. Čo dieťa to talent. Naša dcéra nie. Je už vyčerpaná a unavená. Nemá veľa kamosiek a ak sa toto potvrdí, utiahne sa ešte viac
Pritom je milá, nie je lakomý, je priateľská, ale toto je už na ňu priveľa a na mna tiež
Som zrelá na psychiatra
Ďakujem, že mi venuješ svoj čas
Ahoj...ako ste na tom so psoriazou??preslo to prosim Vas??mame podobny problem..
dcera 6 rokov.Lucka
@huginko02 nepotvrdila sa psoriaza
Tak super..my sme to dostali...tak som chcela vediet..ako to riesite.Dakujem.Lucka