horucka k tomu
DNES vyhadzana na chbrte,dekolt, ruky...
co myslite su to kiahne?
vyzerá to na kiahne...svrbí ?
@micusa2222 ano...
Fúú,,, a to hneď má takýto výsev? Boli ste v kontakte?
@allisian hned od rana pribudaju...su to kiahne?
Ak sa vyduvaju a je tam tekutina ano kiahne aj moj syn ma od vcera chytil od mladsej sestry
ovela menej ako my. my aj 38st.
Ak je to s tekutinou, tak skôr áno,, a horúčka do toho. No poteš Pán Boh v tomto teple 🥴Na to sa len Betadine kupuje poslednú dobu, púder nie veľmi, nepredpisuje sa už. Veľa trpezlivosti a nech ste čím skôr fit 🙏🍀❤️
@allisian ved toto nemam slov. nam dala lekarka fenistil kvapky ze to nemame potierat hmmm..dakujem krasne snad to nebude mat zly priebeh
@allisian lekarke este len posielam foto aby nam to potvrdila ale uz neordinuje.
Ahoj.kup si hypermangan.Moja dcera ma od soboty kiahne a uz chvalabohu ma chrasty a pekne jej to mizne…kupem ju 2x do dna a pudrom natieram iba na noc aby som rano videla ci ma nejake nove😉
@alenka1990 aky puder prosim...a ano zajtra idem kupit hypermangan to len par zriniecok ze? dakujem. nam sa objavili prve vyrazky dnes ale teda nejak rychlo to nastupuje a uz som presvedcena ze to je ono.
Tekuty puder…
Ano len medzi prsty,vela stastia prajem nech vam to rychlo zbehne☺️
@alenka1990 dakujem aj vam
Raz za den okupat v hypermangane (par zrniecok a len kratko, potierat betadine alebo teatree olejcekom, puder urcite nie. Este tip - je fajn kazdu vyrazticku potierat cistym tamponom (nove potom vobec nemusia prist az do takeho vodnateho stadia ked sa neprenesie infekcia). My sme sa s touto medicinkou zbavili kiahni za tyzden. Nove sa zvyknu vyhadzovat len kym je teplota, teda aspon moja mala to tak mala
@veroonr ano ma teplotu, dala som nurofen
dakujem za rady, hypermangan mam nakoniec doma tak ju okupeme
Nurofen sa pri kiahnach nedava
@veroonr dcera teplotu nemala kiahne sa jej vyhadzovali aj tak prvych 5dni.
Syn teraz druhy den tiez bez teploty
@slavomira236 mala 38,2 takze kvoli znizeniu teploty
Vsade pise na nete ze nurofen kiahne zhorsuje ze sa dava len panadol paralen..lekarka ta neupozornila?
Uz ho nedavaj
@slavomira236 to vazne a cim jej mam zrazit horucku?
@veroonr moja dcerka mala cez 1000 vyrazok keby som davala na kazdu druhy tsmpon 3krat denne to by mi ich trebalo. Pri 20 vyrazkach ok ale nie pri celovelovom vysype
@slavomira236 paralen panadol nam horucku vobec neznizuje, ale ze vobec.
NUROFEN NIE, LEN PARALEN
Tak treba skusit zabaly aleb sprchu...moja mala skarede zapalene kiahne a hned otazka ci som jej davala nurofen bolA. Mojim tiez lepsie zabera nurofen ale pri kiahnach by som nedala myslim ze aj v letaku to pise ze nie. 38,2 je este ok mala si skusit ten panadol. To niesu 40tky
@slavomira236 dakujem, za informaciu nevedela som ( nasa zvykne mavat az 40tky preto som hned v pozore)
Áno.