Mamičky prosím vás??? Co to moze byť??? Alergia alebo ekzém??? Ma to v zahybe na nozke. Pred tým mal tak 2 bodky malé, popravde som myslela ze potnicky a dnes po kúpaní toto. Lepší foto nemám na koľko sa my krútil
ziadne prasky, ziadna avivaz..ja mam praciu gulu, v minulosti som pouzivala prasok lovela..ale potom som vsetko aj tak este extra plakala...ked je najhorsie davame fenistil a ten speci krem - neviem ako sa vola🙈, bolo by dobre ist ku koznej..alebo aspon sa poradit s odbornikom..dolezite je aby sa dieta nadmerne nepotilo, nech to na pokozke nekvasi..obliekat len do 100% bavlny a primerane
Môžem mu dat gafrovu masť??
@aliz1 to by som nedavala mohlo by ho to páliť....skor asi fenistil na skludnenie alebo ak máte tak niečo s aloe
U nas tiez podobne a nakoniec sa z toho vyklul atopicky ekzem, u nas zabrali kvalitne probiotika, nam masticky nepomohli vobec :(
Ekzem. Treba to najskôr vysúsit nspr zikovou masťou a potom premastovat. Ale sk by sa to opakovalo alebo šírilo treba to riešiť. Atopicky ekzem je hĺbkový problém čriev. Treba vyšetriť alergie.
Lucia147852 presne ako pisete, dlhodobo uzivame prirodne probiotika a super stav ;)
@lucia147852 myslíte že mu môžem kúpiť krém od bioderma so zinkom??? Na par dni nám to zmyzlo, boli sme u dokt ta nám dala robenu masticku no znovu sa nám to objavilo a ma to ešte horšie 😔
@aliz1 Dobry vecer, manzel mal nieco podobne na ruke a dr mu z fleku povedala, ze alergia na mydlo. Na preliecenie mu dala Locoid lipocream 0,1%, co je kortikoid a musel uplne vylucit mydlo. Kupujem mu detsky sprch. gel Mixa v dm, ktory je bez mydla a 400ml stoji okolo 5€ a super zlepsenie. Aj vlasy si tym umyva. O umyvani riadu alebo podobnom kontakte so saponatom nemoze byt ani reci. To len moja skusenost…
ekzém, predpisli nam na to kvapky fenistil, krem EXCIPIAL U LIPOLOTIO a nejaku mast miesanu v lekarni, oblecenie a bytovy textil len 100% bavlna, jemne mydlo, nekupat len sprcha, ziadne bylinky