Má môj syn alergickú reakciu?

duza2020
1. máj 2022

Ahojte, chcela by som sa spýtať. Syn mal v pondelok,utorok teploty. Streda bol bez teplôt,tak sme boli vonku,len taká prechádza. V štvrtok sem tam cez deň zakašľal,bol to skôr taký chripľavý kašeľ. V noci mal aj jeden záchvat kašľa. Inak je alergik a dávam stále na večer Desloratadin.V piatok doktorka ho popočúvala,vraj hrdlo nie je zapálené, dýchanie čisté. Uzavrela to, že to je alergia. Neviem, lebo pred Veľkou nocou mal v priebehu pol roka druhýkrát kovid. Teraz je zachrípnutý a včera večer už nevládal rozprávať, odišiel mu hlas. Stretli ste sa s tým, že by mala alergická reakcia, taký priebeh a prejav zachripnutie hlasu? Resp. Ako prebieha alergia,teraz počas kvitnutia? Ďakujem.

kacena4
1. máj 2022

moze byt nasat calcium chloratum za par dni to prejde

duza2020
autor
1. máj 2022

@kacena4 dávam žltý trifet,no nepomáha. Tak ešte skúsim kalc.sirup

merrymajer
1. máj 2022

Aj my sme mali hrdlo aj dýchanie čisté a drhla hrozne, tiež Dr. skonštatovala ze to bude alergiou... Nám pomáha najviac inhalovanie vincentkou( aj keď je zachrípnuta) a už dlhšie pijeme gél aloe vera a cesnak v tobolkach to jej jedine zabralo....

duza2020
autor
1. máj 2022

@merrymajer zatiaľ neinhalujeme, ešte nemal také silné prejavy alergie,tak som to neskúšala. Ďakujem za tip.