Má dieťa kiahne alebo reakciu na antibiotiká?

katarina1602
4. júl 2019

Dobrý deň... prosím 3 den užívame súpravy antibiotika na angínu aj par aft ma a dneska sa takto vyhadzal a vyzera to ako kiahne ale nemoze to byt reakcia na antibiotika dakujem za rady

baska_nice
4. júl 2019

ako keby neviem, ze berie nejake tie antibiotika, tka by som bola povedala, ze su to kiahne. no ako ak by to mala byt nejaka reakcia, tak si mozno aj tak myslim, ze by dosla skor

martina8888
4. júl 2019

@katarina1602 My sme mali podobné. Ak má aj na chodidlách také fialové fliačky, tak je to 6 choroba - ruky, nohy, ústa. Ak sa neskriabe, tak je to ono. Kiahne by svrbeli.

katarina1602
autor
4. júl 2019

@martina8888 6 sme mali uz tak neviem ci sa moze vrátiť a vted bol vysyp uplne iny...

katarina1602
autor
4. júl 2019

@baska_nice no bezala som na pohotovost ale neskoro som s zbadala a uz odchádzali tal som len fotky ukazala a vraj z antibiotík by to bolo uplne ine ze bud vysyp z choroby alebo rano aa ukáže ci kiahne ... tak som pokojnejšia 😊 dakujem

lubik87
4. júl 2019

@katarina1602 kiahne začínajú na hrudi a.chrbatiku a potom idú na chodidlá a ruky..a v pribalovom nemas napísaný vedľajší účinok vyrážku ? Syn bral sumamed našťastie on to mal v pohode ale vedľajší účinok sú tam vyrážky s pluzgierom ..neviem aké berie drobec pozri si pribalovy ...

katarina1602
autor
5. júl 2019

@lubik87 tak boli sme ešte na pohotovosti a má to teda tú chorobu ruky nohy ústa 🤷🏼‍♀️ Takže vysadila aj antibiotik´ a len liečiť 😊 tak ďakujem za pomoc 😊

katarina1602
autor
5. júl 2019

@martina8888 je to tá choroba ruky nohy ústa 😊 a 6 choroba ktorú sme už mali je len podobná nieje to to isté 😊 ďakujem za pomoc