Má aj vaše bábo modrinky od pôrodu?

monikajaco
11. máj 2013

Maminy chcem sa opytat ..ma aj vase babetko od porodu modrinky na zadocku ? nasa ma 2 mesiace a este stale ich ma .. mala aj na cikulke ale tie zmizli uz .. doktorka povedala ze je to normalne ale ja neviem nic o tom najst na nete .... tak sa pytam ...dakujem

ingmiriama
11. máj 2013

@monikajaco môj malý to mal do jedného roka....aj mne lekárka povedala že to je normálne

monikajaco
autor
11. máj 2013

@ingmiriama tak super ked to mal niekto iny tiez 😉

simonkazga
12. máj 2013

@monikajaco Emma má na nošteku a na čele. Údajne do jedného roka by mali zmiznúť.

slaviq81
12. máj 2013

@monikajaco ide o mongolsku alebo mongoloidnu skvrnu, moja starsia ju tiez mala ale uz jej zmizla 😉

nextik
12. máj 2013

@simonkazga Moja to tiez mala na cele aj na nosteku. Uz bude mat 4 a je to stale tam ale uz len svetlulinke. Velmi to vidno az ked sa hneva.

monikajaco
autor
12. máj 2013

@simonkazga
@slaviq81
@nextik nie baby ja nemyslim to co maju nase deti cervene na tvaricke ..ja myslim doslova modrinky .. fialove take ako u dospeleho akurat niesu bolestive a nemenia farbu ... vraj je to normalne u novorodenca ale ja som to pri prvej dcere nemala .... az tato druha ma ... a ma to na zadocku ....

domak2
12. máj 2013

@monikajaco vola sa to mongoloidna skvrna, casto u miesanych alebo tmavsich deticiek 😉

monikajaco
autor
12. máj 2013

no to som citala ... ale my sme obaja ,,biely" rodicia .. aj ked snedej pokozky mozno ale aj tak som citala ze to maju len urcite rasy ...
@domak2

monikajaco
autor
12. máj 2013

@domak2 vies co ..teraz som si pozrela na nete obrazky a ano je to presne ono ....

domak2
12. máj 2013

@monikajaco a do ktoreho storocia presne si skumala svoj rodokmen ? 😉

slaviq81
12. máj 2013

@monikajaco ta skvrna casom zmizne, u nas okolo druheho roka uz bola uplne fuc.

monikajaco
autor
12. máj 2013

panecku neskumala som vobec ... ale nasa rodina nemigrovala a nemam pocit ani som sa nikdy nestretla s tym zeby sme mali inu rasu v rodokmeni9aspon pokial viem od starych rodicov a prarodicov ) .... hmmmm zaujimavy postreh ... 😉

monikajaco
autor
12. máj 2013

@slaviq81 nasa to mala aj na cikulke a ta jej zmizla uz asi po 2 tyzdnoch ..ale ta druha velka sa nemeni ... dakujem 😉

domak2
12. máj 2013

@monikajaco no vies to moze ist kludne aj ku vpadu tatarov 😀

monikajaco
autor
12. máj 2013

@domak2 no to by mohlo byt zaujimave sa takto povrtat v minulosti 😉

unavenasom
12. máj 2013

@monikajaco to bude mongoloidna skvrna..okrem "tmavych" ludi ju maju aj madari a tie mongolske kmene a od nic odvodene narody

monikajaco
autor
12. máj 2013

@unavenasom tak ani do tych sa nezaradujeme ale tak asi vsade su vynimky ktore potvrdzuju pravidlo 😉

zuveru
24. máj 2013

Moja bambulka to ma od narodenia az do dnes, mala cely chrbat ale teraz to ma iba na krizoch a kostrci, ale zaujimave zistenie, ja som sa bala ze ma problem s modrinami od porodu... bo mi ju vytlacali z brucha.... ale aj doki mi povedal ze to nic neni ale nikde som sa nedopatrala k tej skvrne.... vdaka

julka1979
25. máj 2013

Mi sme mali medzi ockami a na krku vzadu,tam to uz nevidno vobec a medzi ockami este slabulinko vidno