Maminy chcem sa opytat ..ma aj vase babetko od porodu modrinky na zadocku ? nasa ma 2 mesiace a este stale ich ma .. mala aj na cikulke ale tie zmizli uz .. doktorka povedala ze je to normalne ale ja neviem nic o tom najst na nete .... tak sa pytam ...dakujem
@ingmiriama tak super ked to mal niekto iny tiez 😉
@monikajaco Emma má na nošteku a na čele. Údajne do jedného roka by mali zmiznúť.
@monikajaco ide o mongolsku alebo mongoloidnu skvrnu, moja starsia ju tiez mala ale uz jej zmizla 😉
@simonkazga Moja to tiez mala na cele aj na nosteku. Uz bude mat 4 a je to stale tam ale uz len svetlulinke. Velmi to vidno az ked sa hneva.
@simonkazga
@slaviq81
@nextik nie baby ja nemyslim to co maju nase deti cervene na tvaricke ..ja myslim doslova modrinky .. fialove take ako u dospeleho akurat niesu bolestive a nemenia farbu ... vraj je to normalne u novorodenca ale ja som to pri prvej dcere nemala .... az tato druha ma ... a ma to na zadocku ....
@monikajaco vola sa to mongoloidna skvrna, casto u miesanych alebo tmavsich deticiek 😉
no to som citala ... ale my sme obaja ,,biely" rodicia .. aj ked snedej pokozky mozno ale aj tak som citala ze to maju len urcite rasy ...
@domak2
@domak2 vies co ..teraz som si pozrela na nete obrazky a ano je to presne ono ....
@monikajaco a do ktoreho storocia presne si skumala svoj rodokmen ? 😉
@monikajaco ta skvrna casom zmizne, u nas okolo druheho roka uz bola uplne fuc.
panecku neskumala som vobec ... ale nasa rodina nemigrovala a nemam pocit ani som sa nikdy nestretla s tym zeby sme mali inu rasu v rodokmeni9aspon pokial viem od starych rodicov a prarodicov ) .... hmmmm zaujimavy postreh ... 😉
@slaviq81 nasa to mala aj na cikulke a ta jej zmizla uz asi po 2 tyzdnoch ..ale ta druha velka sa nemeni ... dakujem 😉
@monikajaco no vies to moze ist kludne aj ku vpadu tatarov 😀
@domak2 no to by mohlo byt zaujimave sa takto povrtat v minulosti 😉
@monikajaco to bude mongoloidna skvrna..okrem "tmavych" ludi ju maju aj madari a tie mongolske kmene a od nic odvodene narody
@unavenasom tak ani do tych sa nezaradujeme ale tak asi vsade su vynimky ktore potvrdzuju pravidlo 😉
Moja bambulka to ma od narodenia az do dnes, mala cely chrbat ale teraz to ma iba na krizoch a kostrci, ale zaujimave zistenie, ja som sa bala ze ma problem s modrinami od porodu... bo mi ju vytlacali z brucha.... ale aj doki mi povedal ze to nic neni ale nikde som sa nedopatrala k tej skvrne.... vdaka
Mi sme mali medzi ockami a na krku vzadu,tam to uz nevidno vobec a medzi ockami este slabulinko vidno
@monikajaco môj malý to mal do jedného roka....aj mne lekárka povedala že to je normálne