Dobrý deň má niekto niake info ako robia lumbalne som prečítala ale ako dlho musí byť dieťa nemocnici a rodič môže byť s ňou vsetke info rada prečítam dobre by bolo keby mi písali také rodičia ktoré približne teraz spravili a hlavne BB robili ďakujem 😍
Môj v NR lezal už sám a davnejsie, ale tuším 5dni tam bol, lebo mu zacalo byt zle po odbere, tak ho nepustili domov, hoc aj keď domov prišiel nebol moc fit
@renatatta ja som musela 24 hod. ležať. Veľmi som sa bála, ale nebolo to nič hrozné
Po odbere som musela ležať, nemohla som ani na wc...v noci som zvracala, a týždeň som mala hrozne tlaky do hlavy...bolo dosť nepríjemné
@renatatta mojmu malemu robili toto minuly tyzden...dali vypit oblbovak a po zakroku som uz mohla byt pri nom...mne kazali nech 4 hodiny aspon na chrbatiku lezi...ale aj tak chvalabohu spal...
Na druhy den bol uplne v pohode ani ziadne ine problemy nemal z toho.
Ako dlho musi byt v nemocnici neporadim, lebo my sme boli hospitalizovani aj kvoli niecomu inemu. 🙂
@renatatta Našej dcérke robili už dvakrát (v 2,5 a v 3 rokoch) nie je to nič hrozné. 🙂 Bola v narkóze, takže o ničom nevedela. V nemocnici sme boli dlhšie, ale nám to robili počas dlhšej hospitalizácie. 🙂
@renatatta mne robili v BB, ale s dietatom neviem. Podla mna sa neostava v nemocnici, ja som lezala 2 hodky po odbere a potom normalne fungovala, sla som na obed... vobec nic som necitila, bolo to este lepsie nez odber krvi. Netreba sa bat.