LR probiotiká a colostrum

6. dec 2024

Ahojte aký máte názor na probiotiká a colostrum od firmy LR? Myslite že je vhodné dávať ich 3 mesačnému dieťaťu? Ake s nimi máte skúsenosti? Ďakujem za odpovede

danyelia
6. dec 2024

Žiadnu, je to len biznis, predražený MLM, aby sa tí hore nabalili...tak malému dieťaťu by som nedávala nič, no ak to potrebuje, poraď sa v lekárni...

kvietok1233
6. dec 2024

Tak probiotika max bio gaja alebo probiofix a kolostrum zbytocne takemu malickemu. Bala by som sa ci nebude mat na to alergicku reakciu...porad sa s pediatrom.

viestta
6. dec 2024

V nahlom pominuti zmyslov zo zufalstva z nekonecnych skolkarskych soplov som sa dala ukecat na kolostrum od LR. Ziaden zazrak sa nekonal, sople skoncili ked doslo leto.
A za druhe, tak malickemu dietat by som nadavala vyzivovy doplnok, ktory nema lekarensku kvalitu a garantovane zlozenie. V lekarni mas probiotik slusny vyber, aj takych pre dojcata. Ci tam maju aj kolostrum netusim, ale bez istoty kvality a povodu by som dojcatu nic nedavala.

taktotedanie
6. dec 2024

Absolutna strata casu, penazi
A toboz takmalemu dietatu! Predajkyne ta budu nutit, nedaj sa oblbnut a rozmyslaj rozumom!
Mimochodom kolostrum je blbost- info od prof jesenaka, vygoogli si ho ak nevies ( detsky imunoalergolog)
Pridaj probiotika probiofix, biogaia, vit D