Ahojte aký máte názor na probiotiká a colostrum od firmy LR? Myslite že je vhodné dávať ich 3 mesačnému dieťaťu? Ake s nimi máte skúsenosti? Ďakujem za odpovede
Tak probiotika max bio gaja alebo probiofix a kolostrum zbytocne takemu malickemu. Bala by som sa ci nebude mat na to alergicku reakciu...porad sa s pediatrom.
V nahlom pominuti zmyslov zo zufalstva z nekonecnych skolkarskych soplov som sa dala ukecat na kolostrum od LR. Ziaden zazrak sa nekonal, sople skoncili ked doslo leto.
A za druhe, tak malickemu dietat by som nadavala vyzivovy doplnok, ktory nema lekarensku kvalitu a garantovane zlozenie. V lekarni mas probiotik slusny vyber, aj takych pre dojcata. Ci tam maju aj kolostrum netusim, ale bez istoty kvality a povodu by som dojcatu nic nedavala.
Absolutna strata casu, penazi
A toboz takmalemu dietatu! Predajkyne ta budu nutit, nedaj sa oblbnut a rozmyslaj rozumom!
Mimochodom kolostrum je blbost- info od prof jesenaka, vygoogli si ho ak nevies ( detsky imunoalergolog)
Pridaj probiotika probiofix, biogaia, vit D
Žiadnu, je to len biznis, predražený MLM, aby sa tí hore nabalili...tak malému dieťaťu by som nedávala nič, no ak to potrebuje, poraď sa v lekárni...