Locoid Lipocream

minibabygirls
22. jan 2016

Kro ma skuswnost kamoska mu to nechce davat ze su to hormon mast jej babo je 2mes a ma chrasti po tele bola aj na kozne a predpisal jej to dr kto ma skusenostt

karkulka111
22. jan 2016

Ja mam skusenost ale som dospela. Na mne fungoval velmi dobre ,mala som strasne supinatu tvar akokeby zhoretu a svrbela ma do osalenia. No mne velmi pomohla . neviem ako s babatkami

januliku
22. jan 2016

Ano, je to hormonalna mast, obsahuje kortikoidy.

mikys1
23. jan 2016

ono sa dáva len obmedzený čas tuším len týždeň , nám zabral tak za dva tri dni a potom sme len premasťovali. Za mňa dávať, ale presne tak ako vraví dr. 😉

drobcek26l
23. jan 2016

Aj ja som ju davala synovi keď bol malý a pomohla nam, radsej daj tento kremik s mensim obsahom hormónov ako potom tie s vysokym keď sa mu to viac zhorší.

erika439
23. jan 2016

Používať len par dní, potom premasťovať napr. Lipobase alebo bioderma. Locoid zabera rýchlo. Ja so ho dávala dcerke v 2 rokoch. Stavu tenká vrstva.

lubka3232
29. jan 2018

je to kortikoid, ale len lokalny. aj moj syn ho uzival, mal asi 9 mesiacov. pekne zabral ale ked sme ho prestali natierat ekzem bol spat. na suchu kozu staci bepanthen care, na chrastavu a zacervenanu by som skusila atoderm od biodermy