Lišaje na tvári 10 mesačnej dcéry

asturia26
13. dec 2013

Ahojte,poprosila by som o radu.Moja 10 mesacna dcerka ma na tvari male cervene lisaje, je to az take ekzemove,neviem z coho to ma.Doktorka jej na to dala Excipial krem,nepomohlo,skusala som imazol aj sudokrem.nic.Neviete mi poradit nejaky krem,ktory by zabral.Dakujem za radu.

luba28
13. dec 2013

@asturia26 my sme s tym bojovali,tiez nic nezaberalo az obycajna modra indulona,.....a nemame nic,......odporucam na 10000000000000% 2 dni a nebolo nic,....a odvtedy stale kremijeme licka indulonou ked ideme von a niekedy aj doma

dagmar15
13. dec 2013

@asturia26 Ahoj aj moja malá to má a ked už to je v extréme strašne si to škrabe my máme 8 mesiacov,nič nepomáha dala nám robenu hormonalnu mast ta pomohla ale ked sme ju vysadili,predsalen je hormonalna zaclo to zas,takže len natierame olivovým olejom a niekedy to pekne vyschne ak ti papá všeličo može to mať z jedla pipadne mne povedala doki že od zubov...

saan
13. dec 2013

Skús sa doktorky opýtať na Backtroban je to antibiotická mastička na predpis... moja neter mala niečo podobné takú červenú lišaj opuchnutú trošku ... a jej zabralo 😉

luba28
13. dec 2013

@asturia26 daj si do googlu lisaj a indulona a uvidis,ze kolko ludi ju takto pouzilo a zmizlo to raz-dva,....skuuus

adelajda2012
13. dec 2013

Necitala som odpovede, tak mozno budem opakovat, co ti uz ktosi povedal.... Aj nasa to mala. Tiez sme mali excipial a skusala som aj vselico ine. Nic nepomohlo. V lekarni mi povedali, nech este chvilu vydrzim, ked uz zacne mat pestrejsiu stravu, tak sa to pravdepodobne upravi. Mozno jej este chyba nejaky vitami, mineral... A tak aj bolo. Zmizlo jej to ani neviem ako okolo roka.

k_a_j_k_a
13. dec 2013

@asturia26 tiez odporúčam modru indulonu. Moja mladsia dcerka ma problem s pokozkou- je totiz doslova priesvitna. Prvú zimu jej namrzli licka :( i ked som jej ich natierala detskym kremom na zimu :( jedine, co pomohlo, bola modra indulona. A pravdaze oteplenie a nastup jari. Mala ich vtedy fialove a tvrde, chudatko moje :( nic nepomahalo a ani doktori nevedeli co s tym :( odvtedy pouzivame tu modru indulonu. Ma ju dokonca aj v skolke a aj ucitelky maju nakazane ju kremovat. Ak sa nenatrie jedenkrat, je to hned vidiet a aj sa toho potom zle zbavuje :(

asturia26
autor
13. dec 2013

Dakujem vam velmi pekne,skusim tu indulonu. Moc ste mi pomohli.Este raz,velka vdaka 🙂

milota164
28. dec 2013

nam pomohol nacervene suche lysaje Bepanthen

modrofuzik11
29. dec 2013

skus bepanthen. kubko mal atopicky ekzem. ked to bolo moc zle, tak sme mali aj antibiotikovu mast. ako rastol, postupne mu to prechadzalo. teraz pouzivame najma bepanthen. je mastny, dobre pokozku ukludni. neobsahuje alkohol.

luciali
11. jan 2014

Ahojte, mam skvelu masticku na lisaje. Zabere uz na druhy den, ukludni pokozku a vylieci. Uz som ju davala viacerym znamym,co si nevedeli dat rady a nevedia si ju vynachvalit. Je to certifikovana lekarenska mast. Na Slovensku ju nedostat. Ak chcete zozeniem. Napiste mi na luciali@pobox.sk

lubka3232
20. okt 2017

ja na všetky kožné problémy používam bepanthen care, ak by to nestačilo skúste aj bepanthen sensiderm - to by malo byť špeciálne na exémy a problematickú pokožku

monka338
20. okt 2017

My sme to mali tiez a pomohla nam len lekarka zarabanou mastickou a potom som zacala pouzivat a aj pozivam stale Biodermu rada na atopicku pokožku. Odvtedy máme pokoj a aj keď išli zubky a bábo slinilo a malo vyhadzane okolo ustociek až po krk, tak.od Biodermy kremik. Za nás je to Bioderma.