Ahojte maminky chcem sa opýtat v pondelok idem s malým do kupel na 21 dni...do tych Lúčok viete mi poradit čo si tam možem vziat pripadne sa zide...počula som že su tam práčky že si mam kupit len prášok...ako je to s volným casom?...možme ist niekde von alebo je tam bazen bufet?...ozaj neviem co sa pýtať...idem na taký pobyt 1x
Ďakujem za každú radu.
Ahoj.su tam bazeny,obchodiky,cukraren,myslim,ze aj kino.da sa ist prejst do dediny,blizko je aj Ruzomberok,mozes zbehnut autobusom,ak nebudes mat auto.ja by som si vzala aj sanky.o prackach tiez neviem.
Baby ja som sa pomýlila nie Lúčky ale Lučivná.. niekde pri Tatrách to je
🙂 Zlatíčko tak tam som nebola. Ale pozri si recenzie. Určite aj k týmto kúpeľom niečo bude.
Ja som tam mala minulý rok sestru a na pár dní sme tam za ňou prišli. O práčke fakt neviem. Možno je lepšie niečo si preprať v rukách a do rána to máš suché. Je to malá dedinka. Ale más tam bazén, niekdy príde divadlo, veľa možností na prechádzky a možno teraz aj sánkovačky. My sme boli v lete, takže sme si dopriali veľa výletov do okolia. Neviem či ideš autom, ale ak áno tak si môžeš vyraziť do okolia kedy chceš. Inak sú tam potraviny, jedna fajn reštaurácia pri vodopáde a dokonca aj super pizérka.