Lieky pre dieťa na dovolenku na hnačky?

cicak
15. jún 2011

Aké lieky pre 20-mesačné dieťa na hnačky na dovolenku pri mori?
aké máte vy skúsenosti? ďakujem

katarina822
15. jún 2011

ahoj skusenosti nemam ale isto treba zobrat pre istotu nieco na hnacky a vlastne ja to volam celu prvu pomoc teda lieky a masticky ci od bolesti od teploty .lebo ak sa nieco stane doma otvoris suflatku a dietatu to podas alebo ides k lekarke a pri mori len tak lahko k liekom sa nedostanes ani k lekarke a v lekarni sa dorozumievat co potrebujes a ci to je vhodne pre male dieta..... drzim palce aby ste ziadne lieky nepotrebovali

sorciera24
15. jún 2011

samozrejme, tiez beriem a nielen na hnacky, ale aj od kasla, do ucha, do nosa, do oci, na postipanie, od teploty....vsetko...inak od hnacky beriem Smectu...ta je vhodna pre deti (aj pre dospelych,len je slabsia....ale detickam staci....istota...)

zuzikkaa
16. jún 2011

treba vziat aj ine nie len proti hnacke 😉 na hnacku HYLAK forte-mozu aj male deti 😀

ivett1
16. jún 2011

@cicak ahoj...určite treba...ak idete k moru v Európe, tak postačia smecta, nutrolin B, aj kvapky hylak forte ...(ja beriem všetky plus humana elektrolyt a kulíšek-pár sáčkov .. 🙂 ) a v Egypte, Tunisku a ostatných "vzdialených" destináciách majú v lekárni vlastné lieky na tráviace problémy (naše tam majú slabší účinok a dlhšie trvá, kým zaberú 😉 ...v Egypte sú to určite antinal)

caterine
3. sep 2011

ahojte.... neviete mi poradit ako dlho sa ma uživat hylak forte, lebo na pribalovom letaku som nič nenašla. Mala už kaka menej ale stale take redšie, tak neviem či jej to mam ešte davat, uživa to zatial štvrty den. dakujem

hajanka
3. sep 2011

Smectu, mam s nou najlepsie skusenosti

bamb27
3. sep 2011

bananik ...ked bude horsie tak smecta, plus nasadit preventivne uz teraz probiotika, napr, biogaia 😉

jaaty
3. sep 2011

cicak, keď som bola s Hankou prvý krát pri mori (Egypt) mala presne 25 mesiacov.
Asi týždeň pred odletom som s ňou zašla k pediatričke, ktorá nás nabalila všetkým potrebným - na hnačky, dehydratáciu, bolesti uší, zápal očí, alergiu...... Podotýkam, že nič z toho sme nepotrebovali, ale bola som veru kľudnejšia 😉
Takže odporúčam poradiť sa so svojou lekárkou.

zuzana17
3. sep 2011

Smecta, Hylak, Nutrolin B

pingu1
3. sep 2011

a zobrala by som HIPP ors /tak nejak sa to vola/ . je to mrkvovo ryzovy extrakt na hnacky. predavaju to v lekarni

petronelka1
3. sep 2011

Určite Hylak forte, ten som mala aj ja tento rok v Chorvátsku, našťastie sme ho nepotrebovali. Neviem ako ostatní, ale ja som zo Smecty zvracala, kvôli tomu to nedávam ani malej. Hylak super zaberá. 😉

evabb35
3. sep 2011

Nielen lieky na hnačku, aj na angínu niečo vezmi. Teraz je toho v letoviskách plno.

sandrik
3. sep 2011

rovnako odporucam hylak, ja pouzivam aj enterinu, malemu to chuti a je to prirodnejsie, okrem toho urcite odporucam nieco na rehydrataciu, ak by babatko nechcelo pit ...uz tu bol spominany kulisek, ale su aj ine, v lekarni poradia

blondyblond
4. sep 2011

jednoznacne hylak,rychlo posoby

ralanka
6. sep 2011

Poradím na hnačky takisto Smectu je to super aj môjmu švagrovi zabrala a je dospelák čo iní píšu že slabšie účinky má na dospelých taký bol rád. Skušali sme všetko a je najlepšia a najmenej škodlivá
Kulíška neodporúčam lebo treba určité množstvo vypiť ak chcete dieťa zavodniť ale je to slané ako morská voda to dieťa nevypije a aby to malo účinok treba min. 1/2 litra čo malé dieťa nemá šancu vypiť

filita123
1. okt 2011

ahojte, mam 6 mesacneho chlapceka a akurat sme dobojovali s hnackami. Biseptol, 1xdenne smecta a hylak 3x denne a samozrejme ryzovy vyvar a mrkvovy odvar...a to sme kakali 13x za noc ☹