Prosím chcem sa opýtať mamičiek, ktoré majú detičky autizmus, či im neurolog, alebo psychiater nepredpisuje lieky, ktoré by im pomohli. ja viem že neexistuje žiaden liek na autizmus, ale niekedy lekár predpíše aspoň niečo, aby sa aspoň troška zlepšil zdrav. stav dieťaťa.
Ak dieťatko užíva nejaký liek skúste mi napísať aký a či sa aspoň troška zlepšil zdrav. stav. Ďakujem.
ahojte, mna by tiez zaujimalo, ake lieky sa predpisuju detickam s autizmom.. zvacsa je to iste pre ich abnormalnu hyperaktivitu, len neviem od kolkoch rokov sa nieco take moze brat a ako to funguje.. mam syna s autizmom a niekedy nestacime obaja rodicia nanho, v podstate sme v tom sami.. stari rodicia nevladzu za nim behat a pri nom treba stale byt, lebo tie lumparne co vymysla potrebuju absolutnu pozornost.. ked nestoji na stole a nedupe ci nebeha po nom, tak sa vysplha na drez, kde rozbije jednym pohybom aj 2 ks porcelanu.. z toho sme uplne vycerpani a preto mam pocit, ze zacnem brat nejake lieky bud ja, alebo nas syn.. :p
a to nehovorim o jeho bezcielnom behani po vonku.. nevidi nebezpecenstvo, vrha sa bezhlavo pod auta..
samozrejme s tym nie som uplne stotoznena, ved je to des, ze male dieta potrebuje sedativa na skludnenie.. ale ked k tomu ratam neustale jedovanie, zachvaty zurivosti.. sama neviem co robit..
@neimed Nám veľmi pomohla udrzi pozornosť,nelieta jak zmyslu zbavená je toho dosť.Tie zmeny boli viditeľne hlavne v skolke.Zacala v rámci moznosti a schopnosti spolupracovať s pani učiteľkami,začala robiť pracovne listy predtým počarbala farbičkou celý obrázok napríklad na čierno.Stratteru môže napísať aj neurolog myslím že sa dáva deťom keď nastupia do školy ale keď sme my boli výnimka tak sa dá hádam aj skôr.
@kachorratt to je ironicky, vsak? 🙂 netreba hadat..
my sa nebavime o liekoch priamo na autizmus.. to my vieme ze taky neexistuje.. a ty zrejme doma autistu nemas.. 😉
@neimed to myslím vážne, nie ironicky, kto by mal záujem, poprsím IP.
Samozrejme nič nepredávam, neponúkam, len dám info, mám vlastnú skúsenost, inak by som to neodporúčala ďalaj.
Pozrite Korolen, nevylieči ale môže pomôcť. Stačí 1-2 kvapky denne, podľa veku. Je to prírodný prípravok na podporu nervovej sústavy. Nájdete aj u nás na mamazem.
@neimed vo vasom veku vam stratteru este nedaju ... mozno rispen alebo tiapridal ... mozes skusit magnezium ... a najma rezimove upravy ... presny rezim dna vizualizovanie ... najma naslednosti ... ale je to na maslu niekedy ... ja mam len riadne ADHD doma .. auti nam vylucili
my sme boli bez liekov do 12 rokov -teraz sa to uz bez liekov nedalo-je v pubertalnom veku a je velmi citlivy -ale az zachvaty revu mal-tiez nam napisala psychiatricka stratteru-prv 18 mg ,ale to bolo na nas silne-bolelo ho brusko-teraz berieme 10mg -nejaku velku zmenu nevidim,ale lekarka povedala,ze pri nastaveni na stratteru zmenu vidno az po niekolkych tyzdnoch uzivania ,tak uvidime...berieme 1 vecer pred spanim
@maznacik007 dakujem.. 🙂
Karnozin extra
náš autino užíva Rispen (od 4 rokov) a Tiapridal (od 5,5roka),
samozrejme, že nie priamo na autizmus, ale na pridružené problémy v správaní.
Pred týmtito liekmi užíval ešte aj magneB6, to bez efektu.
Ostatné lieky zabrali najmä v začiatkoch.
Chystam sa vyskusat karnozin...
@kachorratt Prepáč,ale ja myslím že toto je diskusia kde si chcu mamičky s detičkami ktoré maju autizmus medyzi sebou pomocť a poradiť a ked je nejaký liek prečo IP? ... Ak by si chcela naozaj nezištne pomocť a poradiť napíšeš nám tu..
Ináč ahojte..aj ja mám doma vysokofunkčného autistu..v celku fajn to zvládame,áme dobre dni aj horiše ale zvládame zatial bez liekov.Jeden čas som mu dávala vitamin Karnocin ale zistila som že to na neho zle vplýva pred tým chodil spinkať o siedmej-osmej pri tích liekoch sme mali problem o 23-tej zaľahnuť.Tak som vysadila.
Občas kde je veľmi nervozny dala som mu fenistil kvapky,ale predpísali nám oxazepam na noc ked ma horšie dni.
Teraz sme sa zapojili do jedneho projektu pre autistov,urobia mu rozne testy a daju na tri mesiace probiotika,potom opäť kontrola a zase tri mesiace kontrola.že vraj to na autokov dobre posobí..tak uvidíme nič nestratíme
@ludkaol ide o MMS kvapky
@ludkaol ahoj smiem vediet nazov probiotik? dakujem
@kachorratt Tebe MMS kvapky vyliecili dieta z autizmu?
ja som sice zastanca prirodnej liečby , nemam rada chemiu ako taku - ale pred MMS mam rešpekt,je to bielidlo !!!! a už su aj informacie,že to telu škodi a dosť . Ináč , ked nie niečo prirodne,nemam problem ist do toho , ale čo sa týka MMS - tak to uz roky váham a u deti by som si nedovolila to davať .
DMG 125mg v kapsuliach sme davali , mam doma jedno cele balenie , čo mi ostalo - nam nepomohlo ,bol z toho ešte viac divoký ,možno keby som vydržala davať viac ako 1 balenie ,ale nevyržala som . Ináč davame Omega 3 od Now Foods , metyl B12 , metafolin , draslik + horčik , B komplex ...
Nam chceli dr. Odbornici tiez dat lieky (fevarin a tiapridal),ale ked sme pozreli pribalove letaky, tak sme lutovali, ze sme to vybrali vobec z lekarne... 😒 ako nech sa na mna nikto nehneva ,ale ked dieta poskodia ockovanim, a potom ho idu liecit hentakym bordelom, s takymi zivot ohrozujucimi nez. Ucinkami,tak zbohom....kedze nikto za ten 'vyrobok' neruci ,ani za to co sa po jeho uzivani moze stat, tak neprichadza do uvahy....tak my len homeo...
@kachorratt smiem vediet aky... dakujem Lenka
@leeaa8 napisem do IP
@kachorratt vdaka
Nám dal neurológ Nootropil sirup, aby sa rozrozprával a trošku to aj išlo, len nie až tak rýchlo ako by malo. Tak sme vysadili. Ešte mám doma celé balenie, ak by niekto chcel🙂 Vraj to na niektorých účinkuje. Len naša logo si predstavovala väčší pokrok, tak sme usúdili, že skončíme.
@kachorratt smiem vediet ako vam pomohli MMS kvapky ?
ja som teraz nieco citala na nete, ale nejake prirodne nieco,nejaka latka,co objavili,ze funguje u ludi s autizmom,hlavne u deti,aby pomohla rozvoju reci a komunikacie. No ale,co z toho aj nakoniec bude,to netusim. Ja mam len AS,takze to sa celkom da. Horsie to maju ti,co to maju nejake kombinovane s niecim, tam viem,ze vela deticiek berie lieky.