Liek Xyzal

sisiska
4. jan 2012

mamicky, nemate skusenost s uzivanim lieku Xyzal u vasich deticek a nasledne zvysenym poctom stolic az hnackou? nasa dcerka ho zacala uzivat a par dni na to zacala mat stolicu 3 krat za den a obcas aj hnackovu...dakujem

tiffanka
4. jan 2012

@sisiska ...dcérka to tiež užíva dlhodobo / teraz už namiesto xyzalu Cezeru, vraj je to to isté/, ale nič som nespozorovala. Pozrela si si nežiadúce účinky? Spomínajú tam aj vaše príznaky?

sisiska
autor
4. jan 2012

@tiffanka ved to, ze medzi neziaducimi ucinkami je aj hnacka spominana, ale zatial sa s hnackou pri uzivani xyzalu nestretol ani jeden dr., ktoreho som sa na to pytala...

sisiska
autor
4. jan 2012

@tiffanka ale teraz som tie vedlajsie ucinky kontrolovala este raz a nie je tam hnacka spominana....

tiffanka
4. jan 2012

@sisiska ...a ako dlho to užívate? Má ju od začiatku?

martilinka
6. jan 2012

@sisiska no podľa toho, čo uvádza výrobca na oficiálnej stránke lieku je hnačka u malých detí jedným z vedľajších účinkov, presné inf. môžeš nájsť na stránke: http://www.xyzal.com/About_Xyzal/Safety_Informa...

bednarovaa
27. jún 2012

Ahojte, potrebovala by som radu - vas nazor. Nasa 15mesacna dcerka je atopik. Aerius ani dithiaden jej nepomahaju. dali by ste jej xyzal aj je na pribalovom letaku uvedene ze sa podava detom od 2 rokov?
na stranke co uviedla @martilinka je ze sa podava detom od 6 mesiacov. co si o tom mysliet?