Mate prosim niekto skusenosti s liekom Singulair pri kasli? Maly ma skoro 3 roky a vkuse bojujeme s opakovanym kaslom. Lejem donho nezmyselne sirupy. Na noc mu davam Aerius ten celkom pomaha v noci ale akonahle sa zobudi vkuse kasle. Uz vidim na nom ze je z toho unaveny.
Dakujem za kazdu skusenost.
@3009 uz s tym bojujeme 1.5 roka ked stekaju sople vzdy mal moraxelu v nose a napisledy mal hemofila. Ale pomimo toho kasle stale aj ked mu podla dr nic nieje. Vyplachujem rano a vecer nos Physiomerom. Boli sme aj na plucnom aj na alergologiu chodime zial bezvysledne. Na ORL nam povedala ze mandla je trochu vacsia ale nieje taka zla aby isla von. Skusim este ten cibulovy caj.
@polewa Ak pomaha Aerius, najskor to bude nieco alergicke, mozno astma, resp.tzv.syndrom drazdiveho kasla ako ekvivalent bronchialnej astmy. Tuto dg ma aj moja starsia dcera, uziva Fixit (to je podobne ako Aerius) a Singulair. A, ked Singulair na par dni vynecha, hned sa rozkasle a trva zas niekolko dni aj po nasadeni lieku, kym sa "da dokopy". Urcite treba ten Singulair skusit, akurat ho musi predpisat odbornik, cize bud alergolog alebo pneumolog... Pripadne je este na zvazenie skusit na noc pred spanim dat par dni Ventolin sirup, ci to na ten kasel nepomoze, ten moze napisat aj pediater..., A, napokon, moju mladsiu dceru drazdia na kasel uplne vsetky lieky rezp.sirupy proti kaslu, aj Stoptussin, stoleruje jedine Tussin....
@janickadr ventolin sme dostali. Mame zeleny a aj zlty sme mali ale to iba v case ked to berie pomoze. Potom uz zas nie. A nesie sa uzivat dlhodobo tak hladam zistujem ze co. Lebo vzdy ma odbiju ze mu nic nieje a asi toto som potrebovala citat. Tak skusim zavolat na alergo ci by nam nieco take nepredpisala. Moze to predpisat aj na ORL?
Na obed som mu dala fenistil kvapky a tiez mu trochu pomohli. Kasle menej ale neprestal uplne
@polewa nám na kašel pomáha Stodal alebo Stoptusin a inhalovať Vincentku. Treba zistiť z čoho je ten kašel, či mu stekajú sople alebo je to niečo na prieduškách. Proti kašlu je aj výborný cibuľový čaj - 1 l vody, 5 PL kryš. cukor, 1-2 cibule so šupkou. Z cukru urobiť karamel - nesmie zhorieť lebo čaj je horký. Potom zaliať teplou vodou a dať cibuľu a variť 15 min. Zliať a podávať. Je chutný, nie je cítiť cibuľu.