Milé mamičky, viete mi niektorá poradiť. Mám 8mesačnú dcérku. Po antibiotikách a ešte niekoľkých liekoch sa neviem zbaviť zatekania hlienov, keď si malá ľahne spať, dosť silno kašle.
Aký sirup alebo liek, či už domáci alebo z lekárne by ste mi odporučili, aby sme sa zbavili spomínaných problémov.
Ďakujem
mne vzdy dr da ten fenistil a kaze mi davat slanu vodu.. ale nie morsku, ale ten roztok.. neviem, ci to pomaha, ale nejako sa toho vzdy zbavime.. ale inak kalamcekovy sirup (na kasel) je super, len neviem, ci nie je len na predpis a ci ho zozenies.. ale ak kasle, tak urcite nieco na kasel.. my davame solmucol
skusila by som este aj zvlhcovat vzduch a u nas na sopliky pomaha striekat morsku vodu sterimar, natierat balzam na hrudnicek, striekat do nosteka nasivin (ale pozor max 7 dni) a davat kvapky sinupret...niekto dava rozkrojenu cibulu pod postel na noc, alebo tymianovy ci cibulovy sirup domaci (vygooglis recept na nete)...nam sa najviac drzali sople 3 tyzdne...drzte sa
Sinupret kvapky. Ak mate doma, tak pred spanim dat Fenistil kvapky - tie su ale len na predpis.