Ahojte mamicky, prosim pekne viete mi poradit dobrý sirup na suchy kasel? Ktorý Vám zabral. Kasleme uz 2 tyzdne, uzivame len distusan, ale nezabera, viete mi poradit iny liek dakujem pekne.
Ja som dávala mojej dcére sirup trifed a pomohol,ale to je na lekársky predpis myslím.A ešte som pravidelne podávala čaj z majoránky ochutený medom,alebo hroznovým cukrom.
cibulovy caj a bazovy caj
@alkubec90 nam dala dnes robitussin a hned do v ecera zlepsienie.....trifed nie je na vykasliavanie,ale je to antihistaminikum, ako zodac , fenistil a podobne,......uplne naj je cibulovy sirup\; nakrajas na kolieska cibule surove, zalejes medom a cakas, aj cely den, kym sa ti z toho spravi sirup, mozes dat na radiator aby rychlejsie zosirupovatel🙂......surova cibula a med dokaze divy, ale nie kazdemu chuti..dcere nie,preto davam robitussin, ale ja ten cibulovy milujem>....
ahoj.skus sinupred,nam velmi pomohol.uvolnuje aj hlieny,tak sme sa zbavili aj soplika.ale aj trifed je dobry.
mliecko s medom
a materina duska.
@alkubec90 sirup sinecod. Alebo sirupy čo sa používajú pri alergii - zodac, trifed- ale len na noc. Cez deň by sa malo dávať niečo na podporu vykašľiavania - môjmu synovi doktorka dá na prvé 3dni kvapky pleumolysin, aby sa suchý zmenil na vlhký a potom ambrobene. Dobré sú aj sáčky do vody - solmucol - na odhlienenie. A cibuľový čaj - variť 2cibule, potom pridať jablko a nakonie majoránku + prípadne ochutiť.