Zienky potrebujem radu nieco osvedcene ne prieduskovy produktivny kasel. Kupila som Mucosolvan ale len od vcera davam a pamycon do nosa tak neviem ci dobra volba snad zaberie lebo antibiotika sme nedavno dobrali☹
@klaudiecka32 mne na prieduškový kašel najlepšie zaberá Pleumolysin, ten mi doporučila aj pneumologička a Ventolin. Pleumolysin je pre deti od 1 roka, keďže nepíšeš, či to je pre teba alebo pre dieťa. Dobrý je aj tymianový čaj. Mojim vnúčatám dobre zaberá Stodal.
@3009 Je to pre mojho drobca a Ventolin nam zabera tiez ale vcera bola cakaren plna tak som u lekara este nebola snad mu zaberie mucosolvan skoda ze ten ventolin je na predpis pamycon som lekarnicka len uprosila 🙂
Domaci tymianovy sirup😊
@engiii kedže tento liek obsahuje kodein ktorý tlmí kašeľ je určený predovšetkým na suchý dráždivý kašeľ, ale niekedy sme mali taký vlhší kašeľ, ale nebol ešte v prieduškách, len tak niekde medzi hrdlom. Ak by to bol už ozaj prieduškový na vykašliavanie, tak to nedávaj, lebo by zastavil proces vykašliavania. A dávkovali sme 16 kvapiek 2xdenne. Keď bolo cez deň lepšie tak som dávala len večer pred spaním.
Ventolin pomaha najviac ale je na predpis