Liek na kašeľ pre 4,5 ročného syna

natalia_2
13. nov 2017

Ahojte baby,moj 4,5r syn ma kašel ale taký ako larinchydovy alebo /kastrolovy zvuk/ neviem to ani popísať. Krčné mande už nemá. Teraz sme všetci v okolí nachladnutí.Poradte mi daky dobrý sirup ale fakt účinný na kašel...zatial davam malemu Sinecod.

karmela
13. nov 2017

@natalia_2 myslíš stekavy kasel? Na ten treba dať kalcium a olejový zábal ba hrdlo a zájsť k dr..

0100
13. nov 2017

@natalia_2 nam pomaha podnelovy caj super sa vykaslieva z neho

eribel
13. nov 2017

My sme s takym kaslom a teplotou 38,7 bezali na pohotovost. Nas ma iba 13 mesiacov... Mali sme stastie na skuseneho doktora. Popocuval ho a spravne zhodnotil, ze mozno to bola laringytida (kasel bol 2 dni bez teploty), ale zacal vykasliavat, takze nam odporucil iba Mucosolvan a dal pre istotu Pamycon do nosa, lebo spravne predpokladal, ze o par dni sa spusia sopliky...... Ak ma uz 4,5 r a nema bysoke teploty, pockala by som den/dva, ci nezacne tiez vykasliavat a potom iba niecim (Mucosolvam alebo Sinupret) iba podporit vykasliavanie.

salome85
13. nov 2017

Skus zazvorove zabaly mkjim deťom pomaha ....postruhas zazvor ,kokosovy olej a muku zmiesas masu a das ju na plienku a das dieťaťu na priedušky

natalia_2
autor
16. nov 2017

@eribel dakujem za radu mucosolvan nám naozaj pomohol.