Liek Fluco Sandoz pre malé dieťa?

klaj
10. okt 2018

Maminky mate niektora skusenosti s liekom Fluco Sandoz?Malemu bola v stolici najdena candida,tak nam to doktorka predpisala a ked citam mozne vedlajsie ucinky tohto lieku, tak z toho nemam velmi dobry pocit.

simsalabim
10. okt 2018

@klaj u deti skusenost nemam, u seba opakovanu v priebehu snad 20 rokov. Bez akychkolvek problemov.

simonapisteyova
10. okt 2018

@klaj malemu som ho nepodavala, ale ja som ho brala a dostala som nan alergiu po prvej davke. potom mi namiesto toho dali Sporanox s ucinnou latkou Itrakonazol a ten som znasala velmi dobre. az po skonceni liecby som ale nahodou v alergologickom centre kde chodim so synom objavila aj prirodne lieky proti candidoze v tabletovej aj kvapkovej forme, ale neviem konkretne ako sa volaju, tie maju urcite menej vedlajsich ucinkov. neviem ani ci sa daju zohnat bezne v lekarni. v kazdom pripade by som ale pocas liecby fluconazolom dieta casto kontrolovala, pytala sa ho ako sa citi pokial uz vie rozpravat a pri prvom priznaku vedlajsich ucinkov by som konzultovala s lekarom.

simonapisteyova
10. okt 2018

@klaj Uzivala som to ja, moj syn nastastie nie. Po prvej davke som nato dostala alergiu. Lekarka mi to ani nechcela verit, vraj este nikto komu to predpisala nato alergiu nemal, ale krvny test ju potvrdil. potom mi predpisali ako nahradu Sporanox s ucinnou latkou Itrakonazol. Ten som znasala velmi dobre. Az po skonceni liecby som nahodou v alergoimun centre nasla prirodne lieky v tabletovej a kvapkovej forme, zial neviem ako sa volaju ani ci su dostupne bezne v lekarni. V kazdom pripade by som pocas liecby fluconazolom dieta casto kontrolovala, pytala sa ho ako sa citi pokial uz vie rozpravat a pri prvom naznaku vedlajsich ucinkov konzultovala s lekarom.

klaj
autor
11. okt 2018

Dakujem vam za rady,skusim este pozriet aj nieco prirodne.

akinom0077
21. okt 2019

@klaj / je to velmi silny liek, ja som ho februari tohoto roku muslea uzit kazdy pondelok 4 tyzdne po sebe nasledujuce,lebo som mala Candidu v celom tele...strasne tazke lieky su to hlavne na pecen, v juni som opat musela uzit jednu....auguste opat....telo mam dodr.....doslova a dopismena tolko neziaducich ucinkov mi to sposobilo...aj ked na candidu pomohli...

klaj
autor
21. okt 2019

@akinom0077 ja som to malemu nakoniec nedala a nastastie uz je ok.

akinom0077
25. okt 2019

@klaj / urcite lepsie takto.