Mate niektora skusenost s uzivanim lieku COSTI u 5 mesacneho dietata kvoli silnemu refluxu?
Ked som vahala ci brat alebo nebrat Costi pri kojeni, sestra bola v soku, ze s tym mam nejaky problem, vraj sa to dava v pohode malym babatkam.aj jej syn to vraj bral od narodenia (teraz ma 20 rokov). On mal tiez reflux, ale nie taky ako opisujes ty. On mal na mocovych cestach. Mame to v rodine dedicne. Takze sestra to davala novorodencovi v pohode a vraj to nemalo ziadne neziaduce ucinky.
@mauerka kvôli potvrdenému refluxu. potom po vysadeni sme len polohovali a davali sirup gaviscon, to je podobne ako gastrotuss. ten sme davali asi do pol roka. kojila som stale, ked chcel (lebo vzdy strasne vela vygrckal) a tak asi do 9 mesiacov to trvalo, ale potom to uz skoro uplne preslo.
@mauerka a mate aj nejake komplikacie, ze nepribera, ma zapal priedusiek a pod.? ja som mala tri deti s refluxom, pri prvom dietati sme sa strane trapili, pri dalsich dvoch som uz vedela, ze treba len vydrzat. prve mesiace deti prezili prilepene na mne alebo manzelovi,, vo zvysenej polohe. zacali aj dost skoro sediet a stat, asi im tak bolo lepsie
u tak malých bábätiek je sirup Gastrotuss, alebo mliečko na zahustenie, všetko ti na Gastro povedia, Costi je nad 12 rokov pokiaľ viem